solik

Pionier e-mobilności
zobacz ile obecnych modeli samochodów BYD dostało aktualizacje OTA z tego co wiem niewiele, ale może mam błędne dane?

ponad rok temu ogladalem Seala, mial duzo bledow w systemie - handlowiec sie zarzekal, ze lada moment bedzie OTA

ostatnio siedzialem w Sealu po lifcie - te same bledy, nie zmieniono totalnie nic

jarqu

Posiadacz elektryka
Czy ktoś już odebrał swojego Dolphin Surf (w sumie to interesuje mnie wersja Boost, ale przydadzą się informacje o wszystkich wersjach)? Bo pojawia się coraz więcej informacji, że dealerzy ostatnio ciągle przesuwają terminy odbioru.
Jest taka grupa facbookowa dedykowana Surfowi pare osób mówiło że mieli odebrać w tym tygodniu ale finalnie nikt sie nie pochwalił że odebrał także wygląda na to że przesuwne.

Ale dojechać dojechały gdzieniegdzie.

Ev3

Pionier e-mobilności
ponad rok temu ogladalem Seala, mial duzo bledow w systemie - handlowiec sie zarzekal, ze lada moment bedzie OTA

ostatnio siedzialem w Sealu po lifcie - te same bledy, nie zmieniono totalnie nic
I dokładnie tak działają chinole.
Nie wierzę w nic, czego w danej chwili nie ma w systemie.

jarqu

Posiadacz elektryka
Znalazłem video z pokazaną wersją active na rynek brytyjski. Te Felgi 15" strasznie tandetne. Pozatym z wyglądu niczym się nie różni.
A jest też pokazana wersja boost:
jest ich tam więcej na kanale w różnych kolorach.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności