zobacz ile obecnych modeli samochodów BYD dostało aktualizacje OTA z tego co wiem niewiele, ale może mam błędne dane?aktualizacje są OTA, więc co miałoby stać na przeszkodzie abyś ją otrzymał, jeśli się pojawi?
zobacz ile obecnych modeli samochodów BYD dostało aktualizacje OTA z tego co wiem niewiele, ale może mam błędne dane?aktualizacje są OTA, więc co miałoby stać na przeszkodzie abyś ją otrzymał, jeśli się pojawi?
W Surfie też?aktualizacje są OTA,
Tak jak w Kia, może się okazać, że brakuje czegoś w hardware żeby zadziałała....więc co miałoby stać na przeszkodzie abyś ją otrzymał, jeśli się pojawi?
też, Hiszpanie wymieniają się informacjami o dostępnych aktualizacjach OTAW Surfie też?
To chińska marka która idzie w ilość a nie jakość co by BYD o sobie nie mówiło że chce być troche premium.
Jak nie dają?KIA za akutualizacje OTA każe sobie słono płacić a praktycznie nic ta aktualizacje nie dają
Kolega co ma kie ev6 mówi że tylko dźwięki natury się zmieniajJak nie dają?
Zupełnie zmieniły mi w czasie funkcjonalność nawigacji (bez znaczenia czy przyszły OTA czy nie, bo są te same).
Teraz samochód sam potrafił zaplanować ładowania na dłuższej trasie.
Nie wiem (bo już go nie mam) czy też już Soul dostał tą samą wersję którą mam w Ioniqu, ale po ustawieniu odpowiednich filtrów (np. tylko na Ionity) działa to mniej więcej tak jak planowanie trasy w Tesli.
Możesz sie zdać na samochód i go słuchać, pokazuje kiedy i gdzie ładować, od ilu do ilu %, ile % będziesz miał po przyjeździe do danego punktu.
Różnica w działaniu do tego co miałem na starcie jest zasadnicza.
Nie każda aktualizacja jest daleko idąca.Kolega co ma kie ev6 mówi że tylko dźwięki natury się zmieniaj![]()
Niech dadzą znać, jak już zmienią coś na poważnie, tak żeby naprawiało ewidentne braki w stosunku do europejskich samochodów.jako ciekawy samej marki, czasami przeglądam posty użytkowników innych modeli BYD (i to w PL) piszą że otrzymują aktualizacje i to wcale nie rzadko, czyli BYD chyba stara się trzymać tą malutką chińską rączkę na pulsie 😄
screen z hiszpańskiego forum Surf'a o kolejnej aktualizacji: