Kierowcy, którzy chcą coś udowodnić

tswiech

Fachowiec
Nie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie, dlaczego jak wsiadam w Teslę, to trafiam na bardziej nieprzewidywalnych uczestników ruchu, niż gdy jeżdżę spalinowym Audi. Może to przypadek... W każdym razie przedstawiam Państwu młodą Panią w Toyocie Yaris (od 17 sekundy). Na filmie może to nie być widoczne, ale włącza się do ruchu z piskiem opon, na poślizgu. Dał bym jej nawet spokój i tego nie publikował, jednak w dalszej części
trasy również zachowywała się nerwowo, agresywnie, musiałem bardzo uważać jadąc za nią.

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Nie mam nic do kobiet, ale trudno się nie uprzedzić kiedy jedna wjeżdża mi w kufer, bo akurat głaskała pieska gdy ja zwalniałem przed zebrą, a inna półtora miesiąca temu wjechała we mnie gdy jechałem na rowerze. Dopiero wczoraj zdjąłem gips.

solik

Pionier e-mobilności

:alien:

a co do Toyoty - moze sie uczy jezdzic bo jak sami wiemy kurs i egzamin to nie realne zycie

no albo jezdzi bo musi a nie, ze lubi

Last edited:

pompon

Posiadacz elektryka
Niedawno na światłach obok mnie zaczął powarkiwać Chevrolet Camaro. Ładny. Kierowca był chyba trochę rozczarowany, że jeszcze mnie nie popierdoliło żebym się w mieście ścigał.