Adkolt

Nowy na Forum
Jak wyglada użytkownie takiego auto bez systemu podgrzewania baterii w zime? Przez chwile jezdzilem seresem 3 ( z 2021 r). I na ladowarkach przy 0 stopni , mijalo 30 min zanim złapał max prędkość ładowania.

jarqu

Posiadacz elektryka
Jak wyglada użytkownie takiego auto bez systemu podgrzewania baterii w zime? Przez chwile jezdzilem seresem 3 ( z 2021 r). I na ladowarkach przy 0 stopni , mijalo 30 min zanim złapał max prędkość ładowania.
Gdzieś widziałem na anglojęzycznym forum że wersję 43kwh mają podgrzewanie a z małą baterią nie. Aczkolwiek nigdzie nie udało mi się tego potwierdzić.

kraszan

Nowy na Forum
Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet ubezpieczeń za 1 PLN? A do tych, którzy zamówili Active, kiedy odbiór?

kris011

Nowy na Forum
Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet ubezpieczeń za 1 PLN? A do tych, którzy zamówili Active, kiedy odbiór?
Ja zamówiłem boosta nnaleasing konsumencki na 24 miesiące połowa za gotówkę rata wychodzi jakoś 2177 i wykup 1% na koniec

Ev3

Pionier e-mobilności
Naciskałem wczoraj na sprzedawdę, żeby mi to objaśnił, ale wykręcał się jak piskorz.
Czyli też można spodziewać się problemów, jak to przy lfp.....

Ironeska

Fachowiec
????
Poważnie pytasz?
Automatyczna klima jest obecnie praktycznie standardem.
Tak pytam na poważnie ponieważ jeszcze nigdy nie przeczytałem w instrukcji obsługi samochodu aby ustawiona wartość klimatyzacji odpowiadała wartości °C

Ev3

Pionier e-mobilności
Gdzieś widziałem na anglojęzycznym forum że wersję 43kwh mają podgrzewanie
Ten seres może też miał.
Co Ci z podgrzewania, Ty chcesz ładować a nie podgrzewać PRZED ładowaniem.

Ev3

Pionier e-mobilności
Wczoraj zeznawali, że zamawijąc Active minimum pół roku.
Czyli realnie nie wiadomo czy załapie się na dopłaty....