Gdzieś widziałem na anglojęzycznym forum że wersję 43kwh mają podgrzewanie a z małą baterią nie. Aczkolwiek nigdzie nie udało mi się tego potwierdzić.Jak wyglada użytkownie takiego auto bez systemu podgrzewania baterii w zime? Przez chwile jezdzilem seresem 3 ( z 2021 r). I na ladowarkach przy 0 stopni , mijalo 30 min zanim złapał max prędkość ładowania.
Ja zamówiłem boosta nnaleasing konsumencki na 24 miesiące połowa za gotówkę rata wychodzi jakoś 2177 i wykup 1% na koniecCzy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet ubezpieczeń za 1 PLN? A do tych, którzy zamówili Active, kiedy odbiór?
Naciskałem wczoraj na sprzedawdę, żeby mi to objaśnił, ale wykręcał się jak piskorz.Jak wyglada użytkownie takiego auto bez systemu podgrzewania baterii w zime? Przez chwile jezdzilem seresem 3 ( z 2021 r). I na ladowarkach przy 0 stopni , mijalo 30 min zanim złapał max prędkość ładowania.
Tak pytam na poważnie ponieważ jeszcze nigdy nie przeczytałem w instrukcji obsługi samochodu aby ustawiona wartość klimatyzacji odpowiadała wartości °C????
Poważnie pytasz?
Automatyczna klima jest obecnie praktycznie standardem.
Ten seres może też miał.Gdzieś widziałem na anglojęzycznym forum że wersję 43kwh mają podgrzewanie
Wczoraj zeznawali, że zamawijąc Active minimum pół roku.Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet ubezpieczeń za 1 PLN? A do tych, którzy zamówili Active, kiedy odbiór?