Trochę się wyjaśniło: Pani na infolini GW, "pomyliła się" w temacie stacji własnej i partnerskiej...Jak to mozliwe (taka cena)?. Ten Greenway jest ich własnością. Może to karta i roaming skody?
I to byłoby w miarę OK, choć liczyłem na jakiś rabat ze względu na plan Charge Ultra, a tak to jutro dyskusja z Elli - dostawcą Powerpass.jakbyś ładował bez karty Skody, i żadnego abo w GW to powinno być standardowe 3,15 zł/kW
Wystawca Elli. Nie sądziłem, że takie cyrki mogą być z czymś tak prostym jak ładowanie BEVNo właśnie, czemu tu są żale do GW jak ładowarka była odpalana kartą Skody.
Pytać Skody ocb...
PS. Jeszcze faktura tak obcięta by nie było widać kto wystawił...
GreenWay nie jest nasz, Francuzi kupili niedawno.A MOL jest obok na tym MOP, ale że to Węgrzy to uznałem, że lepiej będzie "naszych wybrać"
GreenWay nie jest nasz, Francuzki kupili niedawno.
Poważnie ktoś chciał użyć abo GW, odpalając ich ładowarkę kartą Skody, a nie GW?No właśnie, czemu tu są żale do GW jak ładowarka była odpalana kartą Skody.
To było tzw. rozpoznanie bojem.Poważnie ktoś chciał użyć abo GW, odpalając ich ładowarkę kartą Skody, a nie GW?
Superchargery bardzo spoko wychodzą, niestety niedostępne jeszcze w PL dla nie-tesli.Podpowiedzcie proszę, jak ładować auta w drodze w kosztach przyzwoitych, bo do GW jestem mocno nastawiony negatywnie... Wszystkie plusy aut na prąd przy takiej stawce za ładowanie tracą jakikolwiek ekonomiczny sens...
Tak, chciałem. mając kartą Skody, mam Ionity po 2,05, i ja naiwny, myślałem że GW też jest jakoś promocyjnie traktowane, bo nawigacja mocno kieruje na stacje GW. Przecież na MOP są zazwyczaj jeszcze stacje koncernów paliwowych, a kieruje do GW.Poważnie ktoś chciał użyć abo GW, odpalając ich ładowarkę kartą Skody, a nie GW?
Trzeba sobie kupić abo bezpośrednio w GW i kartę od nich drugą wyrobić....Tak, chciałem. mając kartą Skody, mam Ionity po 2,05, i ja naiwny, myślałem że GW też jest jakoś promocyjnie traktowane,
Nie ma filtrów w navi, którymi można to wyregulować?bo nawigacja mocno kieruje na stacje GW. Przecież na MOP są zazwyczaj jeszcze stacje koncernów paliwowych, a kieruje do GW.