Leasing 0,99% ?

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Uwaga ! Nowa oferta na model Y dostępna od 07 lipca! Model Y dostępny w leasingu już od 0,99%, a Model 3 leasing 0%! Tak korzystnych warunków finansowania jeszcze nie było. Skorzystaj z letniej oferty już teraz

0.99% RRSO dla Modelu Y jest dostępne tylko dla wniosków o finansowanie złożonych od 7 lipiec 2025 r. Tesla poinformuje Cię o dacie udostępnienia pojazdu. Aby skorzystać z tej oferty, należy odebrać samochód w ciągu 7 dni od daty udostępnienia pojazdu. Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów.

0.00% RRSO dla Modelu 3 jest dostępne tylko dla wniosków o finansowanie złożonych od 7 lipiec 2025 r. Tesla poinformuje Cię o dacie udostępnienia pojazdu. Aby skorzystać z tej oferty, należy odebrać samochód w ciągu 7 dni od daty udostępnienia pojazdu. Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów.

Znikł stary Y ze strony tesli.

BRAĆ NOWEGO Y! BRAĆ NOWĄ 3!

nabrU

Moderator
BRAĆ NOWEGO Y! BRAĆ NOWĄ 3!

Czytać uważniej Forum bo już o tym było! ;)
Plus wypada dodać że to tylko dla niskiego wykupu końcowego. Bo dla wysokiego jest 3,99% dla 3 i 5,49% dla Y

nabrU

Moderator
Musiałbyś się przeprowadzić do takiego kraju, gdzie mają dziwne jednostki miar, herbatę piją z mlekiem oraz jedzą czipsy o smaku octu winnego, że nie wspomnę o Marmite ;)

armata

Nowy na Forum
No to kolejne dylematy ;)
Brac teraz czy czekac na wieksza baterie…
Lepiej brać i cieszyć się autem.

Chyba, że lubisz aukcje holenderskie. Ja obstawiam, że będą chcieli mieć wynik lepszy niż gorszy w (nie tylko wschodniej ;)) Europie i jeszcze trochę poczekam. Pod koniec roku wrócę tu i sprawdzę czy opłaciło się ryzykować :cool:

wxwx78

Fachowiec
Brać ;-) Ciężko żeby było taniej niż 0% za Model 3, chyba że coś dorzucą w bonusie.

Rzeczywiście "stary" model Y zniknął z strony Tesli. Brać, korzystać z poleceń się cieszyć ;-)

krzyss

Pionier e-mobilności
Wy patrzycie jak ktos kto nie ma tesli ;)
Ja juz tesle mam i jestem zadowolony wiec spieszyc sie nie musze.
Chce zmienic bo Juniper mi sie podoba i ma wszystko to czego brakuje mi w TM3 czyli otwierana tylna klapa, wentylowane siedzenia, siedzi sie wyzej, i ma lepsze wyciszeni i mieksze zawieszenie. Same zalety :)

Ale… obstawiam ze pod koniec wrzesnia moga dac ta wieksza odrobine baterie,a moze zrobia jeszcze taka lokalna promke na darmowy kolor ? Mysle ze koncowka roku bedzie obfitowac w rabatowanie… jednak leasing 0,99% tez mocno kusi no to kolejne ~7000.- oszczednosci przy 5 latach…