Dokładnie ja wziąłem dla żony żeby sobie jeździła do końca gwarancji. Ale generalnie jakbym miał firmę to wolałbym coś na wynajem od Stellantisa.Ja od stellantis bym nigdy nic nie wziął dla siebie, bo nie jeżdżę takimi samochodami. Ale jak dają tego fiata za free, to wziąłem do firmy, jakiś użytek się dla niego znajdzie. A byd niech ludzie sobie kupują jeśli chcą, pewnie planują jeździć do końca gwarancji. Jak ktoś bierze w leasing co dwa lata nowe, to taka używka raz że nic nie warta, a dwa że niesprzedawalna.
Większość tych chińskich aut co mijam na ulicy to kobiety albo dziadkowie jeżdżą. Idealne auto aby dokończyć żywot motoryzacyjny 😂 Mój teść też ogląda i się jara jakimiś omodami itp, ale chińczyka nie dostanie tylko fiata za free jako ostatnie autoDokładnie ja wziąłem dla żony żeby sobie jeździła do końca gwarancji. Ale generalnie jakbym miał firmę to wolałbym coś na firmę od Stellantisa.
Dobrze, że Ty jesteś męski, młody, bogaty i nie będziesz się zniżać do poziomu chińskich autWiększość tych chińskich aut co mijam na ulicy to kobiety albo dziadkowie jeżdżą. Idealne auto aby dokończyć żywot motoryzacyjny 😂 Mój teść też ogląda i się jara jakimiś omodami itp, ale chińczyka nie dostanie tylko fiata za free jako ostatnie autobędę mu płacił i niech jeździ ostatni rok. Oczywiście marudzi że nie chce, jak to z mercedesa do fiata, bo ostatnie 2 lata jeździł moim GLE, ale ja mercedesa sprzedaję i nie będę teściowi prezentował auta za 8 tys miesięcznie jako dziadkowóz. Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda
![]()
Czy bogaty? Ciężko pracujący żeby żyć komfortowo 🙂 Czego każdemu życzę.Dobrze, że Ty jesteś męski, młody, bogaty i nie będziesz się zniżać do poziomu chińskich aut.
Jest.Ja Cię nie przekonuję, możesz mieć swoje zdanie. Jesteśmy innym typem klienta. Byd taniego wynajmu nie oferuje wcale, także nie ma co tu porównywać.