Tanie wynajmy od Stellantisa itp

Ev3

Pionier e-mobilności
Interesują mnie tanie oferty wynajmów, powiedzmy do 300-500 zł miesięcznie.
To jeszcze na ten moment jest?

Jakby ktoś widział, prośba o podzielenie się kwotą.

Najlepiej auto miejskie, ale też małe premium w rodzaju Alfy Romeo Junior...

jarqu

Posiadacz elektryka
Ja od stellantis bym nigdy nic nie wziął dla siebie, bo nie jeżdżę takimi samochodami. Ale jak dają tego fiata za free, to wziąłem do firmy, jakiś użytek się dla niego znajdzie. A byd niech ludzie sobie kupują jeśli chcą, pewnie planują jeździć do końca gwarancji. Jak ktoś bierze w leasing co dwa lata nowe, to taka używka raz że nic nie warta, a dwa że niesprzedawalna.
Dokładnie ja wziąłem dla żony żeby sobie jeździła do końca gwarancji. Ale generalnie jakbym miał firmę to wolałbym coś na wynajem od Stellantisa.

Last edited:

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023
Dokładnie ja wziąłem dla żony żeby sobie jeździła do końca gwarancji. Ale generalnie jakbym miał firmę to wolałbym coś na firmę od Stellantisa.
Większość tych chińskich aut co mijam na ulicy to kobiety albo dziadkowie jeżdżą. Idealne auto aby dokończyć żywot motoryzacyjny 😂 Mój teść też ogląda i się jara jakimiś omodami itp, ale chińczyka nie dostanie tylko fiata za free jako ostatnie auto :p będę mu płacił i niech jeździ ostatni rok. Oczywiście marudzi że nie chce, jak to z mercedesa do fiata, bo ostatnie 2 lata jeździł moim GLE, ale ja mercedesa sprzedaję i nie będę teściowi prezentował auta za 8 tys miesięcznie jako dziadkowóz. Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda :p

Prądożer

Zadomawiam się
Większość tych chińskich aut co mijam na ulicy to kobiety albo dziadkowie jeżdżą. Idealne auto aby dokończyć żywot motoryzacyjny 😂 Mój teść też ogląda i się jara jakimiś omodami itp, ale chińczyka nie dostanie tylko fiata za free jako ostatnie auto :p będę mu płacił i niech jeździ ostatni rok. Oczywiście marudzi że nie chce, jak to z mercedesa do fiata, bo ostatnie 2 lata jeździł moim GLE, ale ja mercedesa sprzedaję i nie będę teściowi prezentował auta za 8 tys miesięcznie jako dziadkowóz. Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda :p
Dobrze, że Ty jesteś męski, młody, bogaty i nie będziesz się zniżać do poziomu chińskich aut :D.

Ev3

Pionier e-mobilności
Ja Cię nie przekonuję, możesz mieć swoje zdanie. Jesteśmy innym typem klienta. Byd taniego wynajmu nie oferuje wcale, także nie ma co tu porównywać.
Jest.
Wychodzi mi na to, że BYD ma sens tylko gdy chcesz odkupić, bo rata ponad 2 razy wyższa, ale za to odkup fajny (40 tys po 4 latach za wersję środkową).

Panda ma sens tylko gdy na pewno nie chcesz odkupić, za to po 2 latach można będzie nabyć coś używanego, np. Surfa w dobrej cenie.... ;-)