Może po lokalizacji weryfikują kto jest zwolennikiem AfD i tylko im dają promocję :>Może w DE to taki support dla AfD![]()
Dla mnie 5 Starlinków!Może po lokalizacji weryfikują kto jest zwolennikiem AfD i tylko im dają promocję :>
lub 149 za dane bez priorytetu. Jak mi router do LTE padnie do reszty, to zastanowię się czy tego nie wziąć. Znajomy ma i sobie chwali.Już jest sprzęt za 0z , 215z/ m-c przy umowie na 12 miesięcy.
Miałem przez ponad rok. Gdyby nie to, że w końcu dotarła do mnie cywilizacja (asfalt i światłowód) miałbym do dziś. Działanie REWELACJA. Prędkość rzadko kiedy spadała poniżej 200Mbit. Działało to w ulewach/śnieżycach. U mnie w firmie każdy statek ma to zainstalowane. Kiedyś nie do pomyślenia dzisiaj dosłownie na środku oceanu streamuje swoją domową kablówke w HD 😀.lub 149 za dane bez priorytetu. Jak mi router do LTE padnie do reszty, to zastanowię się czy tego nie wziąć. Znajomy ma i sobie chwali.
Faktycznie sporo.Dla wersji standard średnie zużycie energii 75-100W! 24x0,1x30 = 72 kWh.
Ja właśnie mam LTE. Zasadniczo jestem zadowolony, choć przy ulewach/burzach/śnieżycach regularnie pada net. Bywało, że i przez parę godzin zero zasięgu. Niestety światłowód wszędzie nie dochodzi. U mnie w gminie na Nexerę czekamy od 2022 roku. Aktualnie wszelkie prace przerwali i tyle ich widzieli.W Polsce jest już spory zasięg światłowodowy, gdy nie ma światłowodu to radiówka od lokalnego operatora lub LTE.
Ja miałem LTE. I działało nawet dobrze. Ale osiedle z 3 domów rozrosło się w dość szybkim tempie do około 50 i w weekendy prędkość spadała do zera.Faktycznie sporo.
Ja właśnie mam LTE. Zasadniczo jestem zadowolony, choć przy ulewach/burzach/śnieżycach regularnie pada net. Bywało, że i przez parę godzin zero zasięgu. Niestety światłowód wszędzie nie dochodzi. U mnie w gminie na Nexerę czekamy od 2022 roku. Aktualnie wszelkie prace przerwali i tyle ich widzieli.