NOWY MG4 2026 FL pierwsze wrażenia

cooler

Pionier e-mobilności
Duży minus, dyskwalifikacja....
Biegi przy kierownicy? Najlepsze co może być dla ludzi którzy lubią jeździć. Więc zdecydowanie na plus

Tadeusz

Nowy na Forum
Ludzie ostrzegam was nie kupujcie MG!!! to jest kompletne Chińskie gówno po prostu tragedia, kupiłem nowy w kwietniu ubiegłego roku(2024) i do tej pory nie działa nawigacja trzy razy byłem już w serwisie i za każdym razem czekałem po pięć godzin. Wymienili antenę, zmienili oprogramowanie i znów chcą wymienić antenę albo oprogramowanie i tak w koło bo nie wiedzą co jest grane. W tym serwisie w Rzeszowie podejrzewam że albo nie ma kompetentnych mechaników albo to auto jest gówno warte!

cooler

Pionier e-mobilności
Ludzie ostrzegam was nie kupujcie MG!!! to jest kompletne Chińskie gówno po prostu tragedia, kupiłem nowy w kwietniu ubiegłego roku(2024) i do tej pory nie działa nawigacja trzy razy byłem już w serwisie i za każdym razem czekałem po pięć godzin. Wymienili antenę, zmienili oprogramowanie i znów chcą wymienić antenę albo oprogramowanie i tak w koło bo nie wiedzą co jest grane. W tym serwisie w Rzeszowie podejrzewam że albo nie ma kompetentnych mechaników albo to auto jest gówno warte!
O I to jest konkret opinia.
Napiszesz więcej jak się poza tą nawigacja auto sprawuje?

kurozukin

Zadomawiam się
Ja tam na swoje nie narzekam (odpukać).

chess_m

Posiadacz elektryka
A to źle zrozumiałem, myślałem że mówisz o ekranie....

P.S.
Pisz, że "jak w starych teslach"....
Że niby moja jest stara ???? :mad: