LR AWD STEALTH GREY CZARNE WNĘTRZE 19" BEZ HAKA. Zamówione 05.07 nadal czekam na vin, na jeździe próbnej była mowa o 2-3 tygodniach na odbiór.Wg Ząbek czas oczekiwania na LR AWD - do 3 tyg.
E to się nie liczyTak.
Dzisiaj kolejna aktualizacja. Tym raz ETA to delivery center na 4 sierpnia.Aktualizacja sytuacji u mnie. Zamówione 12 lipca.
Do poniedziałku ETA to Delivery Center było 24 lipca.
Wczoraj zmieli na 29 lipca a dzisiaj z kolei na 2 sierpnia.
Vin dostałem 18 lipca. Przebieg 1.46km
Dzisiaj kolejna aktualizacja. Tym raz ETA to delivery center na 4 sierpnia.
Masz już VIN?Witam,
Ja swojego Y LR AWD kolor biały, czarne wnętrze zamówiłem 14.07. Do tej pory nie mam VINu, natomiast ostatnio też znikła przybliżona data dostawy.
Nie mam jakoś super ciśnienia, chociaż wiadomo że fajnie by było mieć wcześniej niż później
Natomiast mam 2 pytania:
1. Jak długo może trwać proces od momentu przypisania VINu do faktycznego odbioru (korzystam z leasingu SCM)
2. Oraz czy w ramach dotacji NaszeAuto, muszę coś dodatkowo zrobić/wyklikać, zarówno po stronie tesli jak i leasingodawcy, czy po prostu po odbiorze na spokojnie złożyć wniosek o dofinansowanie?
Dzięki wszystkim za odpowiedzi na moje pytania.Masz już VIN?
11.07-12.08 będę na morzu także 12 sierpnia odbiór mi pasuje 😁Spokojnie, doczekasz, a ja będę miał darmowe mile kilka dni dłużej ważne![]()
Masz już VIN?Zasmuciłeś mnie ^^ Zamówiłem tydzień wcześniej od Ciebie 05.07 taki sam config i dalej nie dostałem VIN.