Przeniesienie FSD i darmowych ładowań (nawet do Model 3)?

Bronek

Pionier e-mobilności
Moje FSD z Tm3 przeszlo razem z autem na syna . Przypisane do samochodu
Ale darmowe punkty kasa itp za refferale i zakup nowej nie
To jest przypisane do konta

Moglem zostawić mu konto stare , to by mial z 20000 km .Nic nie ma w prawie że sprzedajac samochod musze zmieniac dane na stronach Tesli . Zreszta ciekawe czy by sie kapneli a jeśli to kiedy ?

A sam mogłem założyć nowe konto i kupic na nie nową TX i tak bym dostal te 10 000km
Syn wiecej jedzi w trasy a mu te darmowe stare ładowania by się przydaly , a do tego system referali sie zmienił i po ok roku niemal wszystko przepadlo

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Kasa w sklepie Tesli i na ładowanie jak dodamy ją do porfela.
Towar wysylany z Holandii np. , więc czy logując się swoim kontem, a zmieniając kraj na np Niemcy, gdzie asortyment towarów się czasem różnił , mozn5a bylo wybrać coś czego u nas nie bylo , tego nie wiem .
Za kasę czy km mozna ładować sie u Tesli wszędzie.

PS Kiedyś ale to bylo dawno ( nas nie bylo jak kraju ) i nie w czasie rozbiorów , kupilem koszulkę w sklepie , wybierajac USA i przyszla .

krzyss

Pionier e-mobilności
Kasa w sklepie Tesli i na ładowanie jak dodamy ją do porfela.
Towar wysylany z Holandii np. , więc czy logując się swoim kontem, a zmieniając kraj na np Niemcy, gdzie asortyment towarów się czasem różnił , mozn5a bylo wybrać coś czego u nas nie bylo , tego nie wiem .
Za kasę czy km mozna ładować sie u Tesli wszędzie.

PS Kiedyś ale to bylo dawno ( nas nie bylo jak kraju ) i nie w czasie rozbiorów , kupilem koszulkę w sklepie , wybierajac USA i przyszla .
No wlasnie za PLN na koncie ladowac sie mozna tylko w PL. Jak ladowalem sie w DE mimo kasy sciagalo z karty.
Mam nadzieje ze darmowe km znow sa na caly swiat.

nabrU

Moderator
Mam nadzieje ze darmowe km znow sa na caly swiat.

Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują, bo nowe mile dodały mi się do mil ze starego (chyba sprzed roku programu) jednocześnie przedłużając ich ważność o rok (y), a te były na cały świat.