2025.26

facet

Fachowiec
U mnie kontakty to tragedia bo ta małpa czyta chyba tylko pierwszy wyraz albo ostatni a pokazuje tylko 3 pierwsze kontakty co już wogole jest porażka

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie kontakty to tragedia bo ta małpa czyta chyba tylko pierwszy wyraz albo ostatni a pokazuje tylko 3 pierwsze kontakty co już wogole jest porażka
Musisz w telefonie sparowanym poustawiać , np sortowanie po imieniu ...itd .
Akurat wybieranie numerow u mnie działa dobrze to chyba kwestia jak mamy je w telefonie Nie wiem czy komenda :"zadzwoń do Janka" od razu się sie uda gdy mamy 10 Janków.
U mnie pyta jak cos jest podobne
Dlatego kontakty trzeba sprytnie czasem ponazywać
Choc wystarczy na ogol normalnie imię i nazwisko, nazwa wlasna firmy itp ..

Natomiast lista z jej maleńkimi literkami alfabetu to jest do dupy

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Musisz w telefonie sparowanym poustawiać , np sortowanie po imieniu ...itd .
Akurat wybieranie numerow u mnie działa dobrze to chyba kwestia jak mamy je w telefonie Nie wiem czy komenda :"zadzwoń do Janka" od razu się sie uda gdy mamy 10 Janków.
U mnie pyta jak cos jest podobne
Dlatego kontakty trzeba sprytnie czasem ponazywać
Choc wystarczy na ogol normalnie imię i nazwisko, nazwa wlasna firmy itp ..

Natomiast lista z jej maleńkimi literkami alfabetu to jest do dupy
Ok teraz pytanie jaka komendą zmniejsza wam siłę nawiewu lub zwiększa siłę i rozpoznaje bez problemu? (Nie mówię już o temperaturze.)

Bronek

Pionier e-mobilności
Ok teraz pytanie jaka komendą zmniejsza wam siłę nawiewu lub zwiększa siłę i rozpoznaje bez problemu? (Nie mówię już o temperaturze.)
Zmniejsz wentylacje to ok ale komenda w drugą stroe zwiększyła temperaturę a nie nawiew
Muszę protestować .trzeba też wyjść z trybu Auto bo będzie po pewnym czasie korygować ?
ć1000001825.jpg

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Wątek o komendach głosowych