Dostawy Y Juniper - 2025

margielm

Fachowiec
Jezu, łezka się w oku zakręciła, jak sobie człowiek przypomni jak kiedyś na samochód się czekało jak na urodziny dziecka, 9 m-cy ;)
sam tak miałem z ostatnim autem. A do tego przekładali mi ob "nowe regulacje europejskie odnośnie emisji i samochód musi zostać dostosowany". Ale dzięki temu dostałem automat z 8 biegami zamiast 6.

Ale.. czlowiek się szybko do dobrego przyzwyczaja

margielm

Fachowiec
8 lipca zamówienie, póki co brak VIN, Long Range AWD Quicksilver
info z Gigafactory Berlin: żadnego przestoju nie ma, tłuką dzień w dzień około 1000 szt.
czarne wnętrze? Jeśli tak - to mam identyko konfigurację. Zamówinie 4 czerwca, odbiór 26 czerwca - ale z przygodami (opisywanymi w tym wątku)

Yacho

Nowy na Forum
Dobra, to kto czeka juz najdluzej od zamowienia ?

Chyba ja :) 1 lipca - czerwcowe auta juz dostarcczone - tymczasem API tesli dzis :

Code:
Differences found:
+ Added key 'Order 0.details.tasks.deliveryDetails.regData.unresponsiveCustomerScreenType': None
+ Added key 'Order 0.details.tasks.deliveryDetails.regData.cancellationCountdownDate': None
- Removed key 'Order 0.details.tasks.registration.expectedRegDate'
+ Added key 'Order 0.details.tasks.registration.orderDetails.orderCancellationDate': None
+ Added key 'Order 0.details.tasks.registration.regData.unresponsiveCustomerScreenType': None
+ Added key 'Order 0.details.tasks.registration.regData.cancellationCountdownDate': None

Czyli tesla przygotowuje sie do obslugi anulowan :)

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
A wszystkim zniknęły estymaty czasu dostawy, czy tylko wybranym 🙂 ?
a ja vin dostałem i mniej wiecej dostawe na kiedy i dzwonili też. Y sr wh/wh zam.10.07

karol.kar

Pionier e-mobilności
A wszystkim zniknęły estymaty czasu dostawy, czy tylko wybranym 🙂 ?
Pewnie wszystkim. Ja tez nie mam. Należy się kierować info jakie było na WWW w momencie zamawiania.
Było podane "wrzesień 2025" i nie ma co zaklinać na wcześniejszą dostawę. Może być fuks jak komuś nie wypali finansowanie i się pojazd zwolni.

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Lubię takie odpowiedzi. Pytanie było o datę, a odpowiedź jest o wszystkim ale nie o dacie! Naprawdę takie odpowiedzi dużo dają.
"... dostałem i mniej wiecej dostawe na kiedy .." co chcesz Janek wiedzieć więcej?

Last edited: