fj_mike
Zadomawiam się
Gdzie można go znaleźć?
Gdzie można go znaleźć?
---------------------------------------------
ORDER INFORMATION
Order Details:
- Order ID: RNxxxxxxxxxx
- Status: BOOKED
- Model: my
- VIN: N/A
Reservation Details:
- Reservation Date: 2025-07-01T10:00:10.118924
- Order Booked Date: 2025-07-01T10:57:37.846091
Vehicle Status:
- Vehicle Odometer: 30 KM
Delivery Information:
- Routing Location: None (N/A)
- Delivery Window: None
- ETA to Delivery Center: None
- Delivery Appointment: None
może nawet kilka razy dziennie. Zobaczysz nawet wewnętrzne procesy Tesli. I tak jak mówiłem - te dane są dla Ciebie dostępne, nie ma tu żadnej magii, po prostu nie są wyświetlone na stronie ani w aplikacji.Po przyznaniu VINu będzie się działo 😉
U mnie było tak samo a teraz kompletnie zniknęły szacunki co do dostawy. Ten sam model i kolor zamówiłem. Sprawdzisz czy dalej pokazuje ci lipiec sierpień ?Zamówiłem 26.07 Dual Motor biały z czarnym wnętrzem. Co ciekawe, przy zamówieniu pokazywało wrzesień, ale po zamówieniu już lipiec-sierpień 🙂 .
Nie wiem na ile można wierzyć tej estymacie.
VIN na razie brak.
Tak naprawdę to wszystko chyba to samo, jedynie obsługa inna, masz kilka stron wyżej opisałem mniej więcej jak sprawdzać, choć zauważyłem że w epoce Tesli i tak dostajesz powiadomienie jak się coś zmieniGdzie można go znaleźć?
Może nie mogą się zdecydować któremu dostarczyć jako pierwszemuU mnie było tak samo a teraz kompletnie zniknęły szacunki co do dostawy. Ten sam model i kolor zamówiłem. Sprawdzisz czy dalej pokazuje ci lipiec sierpień ?
U mnie też zniknęłoU mnie było tak samo a teraz kompletnie zniknęły szacunki co do dostawy. Ten sam model i kolor zamówiłem. Sprawdzisz czy dalej pokazuje ci lipiec sierpień ?