Świat to za mało.. czyli auto daje radę tylko prądu brak

RadaR

Fachowiec
Bronek, i dlatego żadnego oficjalnego ujawniania się na Plugshare czy gdzie tam. Tylko na forum, i trzaby jakoś to opakować żeby nie było dostępne dla takich jak wyżej pacjentów.. albo po prostu wymiana telefonów dla zainteresowanych, ew. 'dopuszczanie' tylko z polecenia kogoś sprawdzonego. Da radę to ogarnąć :)

Pozdrawiam
Oto toto, kiedyś mocno się udzielałem na forum v40.pl Już nie istnieje bo i auta wymarły ale znajomości są do dzisiaj i w sumie w całej Polsce kogoś znam i mogę poprosić o pomoc.
Oczywiście polega to na pomocy a nie wymaganiach i pretensjach 😉

JareG

Pionier e-mobilności
Oto toto, kiedyś mocno się udzielałem na forum v40.pl Już nie istnieje bo i auta wymarły ale znajomości są do dzisiaj i w sumie w całej Polsce kogoś znam i mogę poprosić o pomoc.
Mam tak samo z Mercedesiarzami i motocyklistami :D

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
a Kuciaka znasz ? ;)
Nieee.. na pewno pracuje w innym dziale :D
BTW: Z niczym mi się nie kojarzy ta ksywa.. może z Maćkiem K. z w114-115 ale za moich czasów takiej ksywy nie nosił. Większość znam właśnie z forum dla w114/115/116 i z mb.org.pl (jeśli jeszcze istnieje bo dawno nie sprawdzałem)

Pozdrawiam

p0li

Pionier e-mobilności
BTW: Z niczym mi się nie kojarzy ta ksywa.. może z Maćkiem K. z w114-115 ale za moich czasów takiej ksywy nie nosił. Większość znam właśnie z forum dla w114/115/116 i z mb.org.pl (jeśli jeszcze istnieje bo dawno nie sprawdzałem)
Kuciak byl olwiarzem, mercedesiarzem i cytryniarzem - dla mnie zawsze byl Kuciem wiec nie wiem jak mial na imie (wstyd cholera)
z mercow na pewno mial w124

Cav

Pionier e-mobilności
Ja
Pewnie że warto.
Może ktoś mieszka na jakimś MOPie przy A2 😂🤣😅
Ja w odległości 500 m od A2.
Ale ze zjazdu to już z 5 km trzeba nadłożyć.
I na razie siły brak, ale będzie się robić...

RadaR

Fachowiec
Orlen na Powązkach okupowany przez Norwega w Tesli... Podłączył i poszedł w pi...
Tesla mówi że jej pan wkrótce wróci 🤨
Stoję w Łomiankach na Greenie i nie jest najgorzej ale zawsze mogłoby być lepiej 🤪

krzyss

Pionier e-mobilności
Orlen na Powązkach okupowany przez Norwega w Tesli... Podłączył i poszedł w pi...
Tesla mówi że jej pan wkrótce wróci 🤨
Stoję w Łomiankach na Greenie i nie jest najgorzej ale zawsze mogłoby być lepiej 🤪
To trzeba miec nie fart ;)
Ale dojechales ? 😆

ELuk

Pionier e-mobilności

Pozdrawiam
W114 👍 zostawię sobie moją coupejkę jako ostatnie auto na benzynę. Taki sentyment ✌️