FSD darmowa wersja próbna w Europie na 2 tygodnie

Khar

Posiadacz elektryka
Reddit donosi, że Tesle w Europie dostają za darmo na 2 tygodnie FSD (zwykły nie beta) do testowania.
Ja mam i tak zapłacony, ale jeśli ktoś chce przetestować, to po aktualizacji sprawdźcie menu Autopilota.

krist

Posiadacz elektryka
K

Konto_usunięte_2021-03-29

Gość
Wracając do tematu, widzialem dzisiaj sporo komentarzy na yt od ludzi, ktorzy dostali w lutym maila z Tesli z propozycja 14-dniowego triala FSD (UK, Niemcy). Sporo z nich później zrezygnowała z zakupu. Rozumiem, ze my jak zwykle w ogonie za Zimbabwe (z całym szacunkiem dla Zimbabwe).
Przykład niezłej recenzji i komentarzy w temacie:

Bronek

Pionier e-mobilności
To jest tak jak z zakupem samej Tesli. Ci co mają to chwalą ale z uwagami, ci co nie mają , to krytykują
Podobnie tu z tym FSD, ci co kupili to są krytyczni ale widzą w wiekszości zalety, reszta jw.

Po ponad roku wiem ile zrobiono i jaki jest postęp. Sporo, ale jeszcze brakuje. Natomiast patrząc co robi Tesla w opcji BETA i mając nadzieję , że to będzie u nas chyba bym kupił nawet jak od "moich czasów" duzo zdrożało.
kazdy podchodzi do tego inaczej. Dla mnie Tesla bez tych swoich gadżetów nie była by Teslą. FSD w to sie wpisuje.

kARPIU

Fachowiec
Pewnie gdyby cena byla bardziej ludzka to wiecej osob by sie zdecydowalo. W wersji podstawowej brakuje mi raptem 2 rzeczy: automatycznej zmiany pasa po wlaczeniu kierunkowskazu i zatrzymywania sie samoczynnego na swiatlach. Ale pewnie gdybym to mial to cos bym jeszcze wynalazl😉