Tesla Model 3 SR+ podrożała!

solik

Pionier e-mobilności
Update: SR+ z tranzytu listopadowego (albo grudniowego, nie pamietam) gdzie byla pierwsza fala podwyzek a potem druga za 219 a on byl po starej cenie ma w standardzie grzana kierownice i kanape, wlasnie dostalem do niego dostep :) niestety suwaczek limitu ladowania w appce po przesunieciu w prawo pokazuje to co na obrazku wiec nie wiem czy to napewno oznacza 55kw a nie 60kw

Robmal

Posiadacz elektryka
Sprawdź w dokumentach czy masz wersje E6LR (60 kWh) czy E6CR (55 kWh).
Ja mam 60 kWh i też pokazuje mi okolice 440 km. WLTP dla tego modelu na 18" kołach to 510 km.

danielm

Pionier e-mobilności
Update: SR+ z tranzytu listopadowego (albo grudniowego, nie pamietam) gdzie byla pierwsza fala podwyzek a potem druga za 219 a on byl po starej cenie ma w standardzie grzana kierownice i kanape, wlasnie dostalem do niego dostep :) niestety suwaczek limitu ladowania w appce po przesunieciu w prawo pokazuje to co na obrazku wiec nie wiem czy to napewno oznacza 55kw a nie 60kw
1. nie porównuj tej liczby z WLTP bo tesla w aucie ma swój własny przelicznik a WLTP podaje tylko na stronie bo takie mamy prawo.
2. ta liczba sie zmieni jak będzie rosło naładowanie baterii, to jest zgadywane i zmienia się w zależności od temperatury ale jak już naładujesz do 100% to powinna być prawidłowa liczba
Sprawdź w dokumentach czy masz wersje E6LR (60 kWh) czy E6CR (55 kWh).
Ja mam 60 kWh i też pokazuje mi okolice 440 km. WLTP dla tego modelu na 18" kołach to 510 km.
tesla nie wyświetla WLTP w aucie