posiadam Tesla 3 Long Rangę zamówienie za 245 tyś - do cesji

DanieloEVzero

Zadomawiam się
Możesz powiedzieć jak chcesz zmienić zamówienie na kogoś innego z zachowaniem starej kwoty zakupu? Tesla Poland twierdzi że oni nie zmienią danych kupującego. Trzeba nowe zamówienie składać.

Stork

Zadomawiam się
Wszystko idzie zmienić. Przed każdym wystawieniem faktury za samochód masz pytanie na kogo wystawić fakturę... Na jaką firmę (kredyt lub gotówka) lub na jaki bank (leasing).

Jac3k

Posiadacz elektryka
Spoko, to ktoś podpisze z Tobą umowę na podmianę danych na fakturze, zrobi Ci przelew a jak dojdzie do odbioru to będzie Cię na Filipinach szukał. Przy czterech sztukach pożyjesz tam trochę i się pobawisz ;-)

Stork

Zadomawiam się
Spoko, to ktoś podpisze z Tobą umowę na podmianę danych na fakturze, zrobi Ci przelew a jak dojdzie do odbioru to będzie Cię na Filipinach szukał. Przy czterech sztukach pożyjesz tam trochę i się pobawisz ;-)
Konto z tym zamówieniem przekazywane jest bezpośrednio po wpłacie na konto... Więc zanim mój samolot na Filipiny zdarzy dostać zgodę na kołowanie :)

Stork

Zadomawiam się
Doszło zamówienie SR+ za 209 990 na luty 2021 za 1/4 różnicy ceny... (obecnie zamówić można jedynie za 219 990 i z odbiorem najwcześniej w maju a tu 10 tyś taniej i kwartał szybciej).

Ostatni Long Rangę ciągle aktualny (widać może kto chciał kupić to już kupił) ....

Pozdrawiam,

Stork

Zadomawiam się
Ostatni long rangę poszedł. Pozostało jedynie zamówienie na SR+ (auto w cenie 209 990) ...

Ale i tak myślę, że temat można zakończyć (dotyczył zamówień LR).

Gregi111

Nowy na Forum
Posiadam konto do cesji - rezerwacja na Tesle 3 LR w cenie 245tyś do odbioru w lutym którego już nie porzebuję. Cena zarezerwowanego auta gwarantuje VATowcom pełny odpis od podatku dochodowego jak i zgłoszenie do programu "Mój elektryk" dla firm. Jakby coś ktoś to szczegóły na priv...
Temat zamknięty?