Spokojnie to nic ciekawego, tylko poprawki dotyczące pompy ciepła. Szybcy są.Dlaczego nowe firmware w 2022 roku dalej sie nazywaja 2021? Dziś mam nowe 2021.44.30.6
Hehe nic ciekawego jeśli nie jechałeś zimą przy -2°C z małymi dziećmi zimnym autem. Ja jechałem.Spokojnie to nic ciekawego, tylko poprawki dotyczące pompy ciepła. Szybcy są.
![]()
Dlaczego Tesla Model 3/Y zimą dmucha zimnym powietrzem? Może chodzić o blokującą się klapkę. Będzie update | SAMOCHODY ELEKTRYCZNE – www.elektrowoz.pl
Członkowie Klubu Właścicieli Tesli z Saskatchewan podzielili się możliwym wyjaśnieniem problemu braku ogrzewania w Teslach Model 3/Y z pompami ciepła. Twierdzą,...elektrowoz.pl
Spróbuj przestawić dopiero po tym jak podłączysz wtyczkę do samochodu.Czy ktoś z was ma taki sam problem jak ja. Tzn. ładowanie w aplikacji pokazuje mi po jej otwarciu 15A z WC gen 3. Mimo że potem przestawiam na 16A to znowu po włączeniu mam 15A. Samochód zawsze pokazuje 16A. Jak w dniu świra się czuję....
Któraś aktualizacja "urealniała" wskazania. Ja w ogóle nie patrzę na km. Istotny jest dla mnie % w miejscu docelowym.Witajcie. Od miesiąca posiadam TM3 LR. 2018r. Ostatnio podczas planowania ładowania zaobserwowałem coraz mniejszy limit kilometrów prz 80%. Jak kupiłem było 400 km teraz ok 370. Czy to w zimie normalne?.