TM3 białe wnętrze

krzyss

Pionier e-mobilności
Jak sie nie chodzi w garniturze i nie nosi jeansow, to co sie nosi na tylku ? Pytam powaznie. Bo jak by nie bylo jeansow na swiecie to nie wiem w czym bym chodzil.

A co do zmywania plam, to ja zmywalem plynem do szyb takim z alkoholem i zeszlo.
Mam czarna tapicerke ale jakies dziwne plamy mialem.

danielm

Pionier e-mobilności
Jak sie nie chodzi w garniturze i nie nosi jeansow, to co sie nosi na tylku ? Pytam powaznie. Bo jak by nie bylo jeansow na swiecie to nie wiem w czym bym chodzil.

A co do zmywania plam, to ja zmywalem plynem do szyb takim z alkoholem i zeszlo.
Mam czarna tapicerke ale jakies dziwne plamy mialem.
wiesz, to że na czarnej tapicerce plam nie widać nie znaczy że dzinsy nie farbują :) ja wole widzieć że brudne na białej tapicerce i wyczyścić niż siedzieć na brudnym :)

JareG

Pionier e-mobilności
Z gołą dupą byś biegał.. ;) :D
Teraz jest mnóstwo syntetycznych materiałów, ew. z domieszkami mniej lub bardziej naturalnymi.
Zobacz np. firmę Mammut.

PS. Garnituru też nie noszę, nigdy tego nie lubiłem i nawet jak pracowałem jako dydaktyczny to otoczenie nie było w stanie mnie zmusić :D A jeansy mam tylko motocyklowe, bo czasami tak jest (naj)chłodniej..

Pozdrawiam

Sfotek

Posiadacz elektryka
A moze tak: tylko czy zielonego nie zlapie;)

1642444837576.jpeg

Robmal

Posiadacz elektryka
Mam białe wnętrze, ale dżinsów nie noszę więc niczego takiego nie zauważyłem.
Ale że jestem fanem jasnych wnętrz to interesowałem się czy w Tesli można to jakoś zaimpregnować i czyścić... dowiedziałem się tyle, że ta "skóra" jest winylowa, czyli plastik. Nie impregnuje się tego, a czyścić można teoretycznie wszystkim. Oczywiście producent się broni i ględzi o jakiś małych dodatkach mydełek.
Myślę, że jakimś APC (na początek bardzo rozcieńczonym) spokojnie to wyczyścisz.
Kupiłem dziś coś takiego. I mogę polecić.
DAC46377-481E-4461-AD22-0A65584B1F5E.jpeg

Boko

Fachowiec
Cześć.
Widzę, że od spodni (szczególnie jeansów) barwi się fotel kierowcy. Czy u Was jest podobnie i jak sobie z tym radzicie.
Woda z mydłem dała słaby efekt.
Czy po zakupie zabezpieczaliście czymś fotele i czym