Relevant
Fachowiec
Zgłosiłem rok temu przy odbiorze, stwierdzili że jako firma badają temat, od tamtych czasów ich o to nie pytałem już...U mnie pojawiły się jakieś odbarwienia od pasów bezpieczeństwa na oparciu tylnej kanapy.
Zgłosiłem rok temu przy odbiorze, stwierdzili że jako firma badają temat, od tamtych czasów ich o to nie pytałem już...U mnie pojawiły się jakieś odbarwienia od pasów bezpieczeństwa na oparciu tylnej kanapy.
Dla mnie najlepiej środek to dobra szmata, bok skóra lub coś jak skóra.
Jeśli masz na myśli taki prążkowany, to miałem taki w w116kolejne na liscie sa z grubego weluru (tylko stara amerykanska motoryzacja)
mie mialesJeśli masz na myśli taki prążkowany, to miałem taki w w116![]()
Nie mierzyłem tego z suwmiarką, faktmie miales
te stare amerykanskie sa grube tak pi*oko na 6-7mm, i na tym naprawde siedzi sie jak na fotelu babuni (tapicerke merola znam - blisko, ale to nie to)
.. było właśnie tak jak pisze Bronek 🤣 Ino nie pamiętam czy bardziej była to wersja pierwsza, czy druga 'dobrości' takiego weluru..Dobra tapicerka nie wymaga uniesienia tyłka podczas puszczania bąka. A bardzo dobra tapicerka, dodatkowo nie powoduje uczucia ciepła na posladkach podczas tej fiizjologicznej czynności.