Pewnie jakieś małe poprawki
P Poldek Fachowiec 4 Jan 2022 #23 Może coś się zmieni w temacie map bo widzę taką stopkę w prawym dolnym rogu chyba jej nie było wcześniej
Może coś się zmieni w temacie map bo widzę taką stopkę w prawym dolnym rogu chyba jej nie było wcześniej
ciastek Pionier e-mobilności 4 Jan 2022 #24 Myślę, że była. Tesla źle wyznacza trasę w nawigacji? Sam(a) możesz sprawdzić, gdzie jest błąd i go skorygować • TeslaNEWS Zdarza się, że nawigacja Tesli wyznacza trasę do punktu docelowego w bardzo dziwny sposób, nawet jeśli istnieje droga krótsza i całkiem rozsądna. To efekt błędów, które znajdują się na... teslanews.pl
Myślę, że była. Tesla źle wyznacza trasę w nawigacji? Sam(a) możesz sprawdzić, gdzie jest błąd i go skorygować • TeslaNEWS Zdarza się, że nawigacja Tesli wyznacza trasę do punktu docelowego w bardzo dziwny sposób, nawet jeśli istnieje droga krótsza i całkiem rozsądna. To efekt błędów, które znajdują się na... teslanews.pl
Zarek1988 Posiadacz elektryka 21 Jan 2022 #27 No i przed chwilą puściłem update: 2022.44.30.8 Macie już?? Attachments 51EA520A-E51E-4594-936F-61AA610277DD.png 1 MB · Liczba wyświetleń: 11
Gandalf Pionier e-mobilności 21 Jan 2022 #28 Zarek1988 said: Macie już?? Click to expand... Właśnie się instaluje
Zarek1988 Posiadacz elektryka 23 Jan 2022 #30 To po którejś aktualizacji się stało że laguje. Ja od nowości gdy włączyłem podczas jazdy to niektóre piksele były zielone. Tez tak macie?
To po którejś aktualizacji się stało że laguje. Ja od nowości gdy włączyłem podczas jazdy to niektóre piksele były zielone. Tez tak macie?