Z czego sie przesiadacie do swoich TM3?

Jako219

Zadomawiam się
Ja żonie na SR+ zmieniłem z Volvo XC40. Jest zachwycona 😁 Sam ze względu na częste podróże służbowe użytkuje czeskiego niedźwiedzia - Skodę Kodiaq VRS.

Kuba K.

Posiadacz elektryka
TM3 LR w zamian za Opla Grandland X PHEV lub Renault ZOE jak kto woli, ale i tak ja Tesla dopłynie to ostatni przedstawiciel świata paliw kopalnych opuści rodzinę.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Ja w sumie trochę zwalniam w życiu. Już się nagoniłem za kasą. Sprzedałem BMW G31 i już nie wyobrażam sobie przesiadki na spalinowca aczkolwiek cały czas mam nie spełnione marzenie w postaci Land Cruisera. Pewnie dokupie jako następne ale może się okazać że po spróbowaniu Tesli nie będę chciał nim jeździć 🙄. Teslą będę jezdzil w podróże gdzie czasu nie liczę.

newbe

Posiadacz elektryka
Nie da sie, trzeba kombinowac, podajesz ze jezdzisz innym autem a jezdzisz tesla. Oszustwo troche ale inaczej sie nie da.
Na razie mamy tymczasowe rozwiązanie w firmie: podaję wniosek o kilometrówkę dla malucha (0cm3 to wciąż mniej niż 900cm3 z rozporządzenia), ale dodatkowo w jakości dobrej woli mogą być rekompensowane koszty ładowania. Flota na razie zastanawia nad wypracowaniem nowej procedury.
No i dla mnie jakby mogłem mieć i to i to - kasa już się zgadza.

newbe

Posiadacz elektryka
Superb 3 2.0TDI 190km 4x4 DSG 2017 aczkolwiek superb zostaje jako drugie auto na dłuższe trasy
Wystarczy zapoznać się z Teslą i jej autopilotem, wyposażyć się w kilka apek i kart RFID i Skoda nie będzie potrzebna. Bo 30 min dłuższą trasa na autopilocie i na dodatek tańsza mogą przekonać... Ale jestem ciekawy jak pójdzie... u mnie byw wybór między zakupem Superba i Model3, i wygrała Model 3 :)

Jac3k

Posiadacz elektryka
Wystarczy zapoznać się z Teslą i jej autopilotem, wyposażyć się w kilka apek i kart RFID i Skoda nie będzie potrzebna. Bo 30 min dłuższą trasa na autopilocie i na dodatek tańsza mogą przekonać... Ale jestem ciekawy jak pójdzie... u mnie byw wybór między zakupem Superba i Model3, i wygrała Model 3 :)
Ja dlatego sprzedałem BMW G31. Przestało mi się nim chcieć jezdzic. Zawsze wybierałem Tesle. Poczekamy na model S i porównamy z Taycanem Cross Tourismo w przypadku potrzeby większego samochodu.

newbe

Posiadacz elektryka
Ja dlatego sprzedałem BMW G31. Przestało mi się nim chcieć jezdzic. Zawsze wybierałem Tesle. Poczekamy na model S i porównamy z Taycanem Cross Tourismo w przypadku potrzeby większego samochodu.
Model Y sprawia wrażenie znacząco większego samochodu BTW. Szersza, wyższa, przez co w kabinie więcej miejsca i da się siedzieć batdziej pionowo. Ale faktycznie, nowa S to już limuzyna: osoby 190 cm wzrostu siedzą spokojnie z tyłu.

solik

Pionier e-mobilności
zapoznać się z Teslą i jej autopilotem
Co jak co ale podstawowy autopilot w TM3 nie odbiega niczym od ACC czyli aktywnego tempomatu w grupie VAGa, co wiecej ACC nie wylacza utrzymania na pasie ruchu jesli zmienimy pas a Tesla wylacza i trzeba go wlaczyc na nowo

Tesla lepiej pokonuje ostre zakrety ale nic wiecej w standardzie