Na razie mamy tymczasowe rozwiązanie w firmie: podaję wniosek o kilometrówkę dla malucha (0cm3 to wciąż mniej niż 900cm3 z rozporządzenia), ale dodatkowo w jakości dobrej woli mogą być rekompensowane koszty ładowania. Flota na razie zastanawia nad wypracowaniem nowej procedury.Nie da sie, trzeba kombinowac, podajesz ze jezdzisz innym autem a jezdzisz tesla. Oszustwo troche ale inaczej sie nie da.
Wystarczy zapoznać się z Teslą i jej autopilotem, wyposażyć się w kilka apek i kart RFID i Skoda nie będzie potrzebna. Bo 30 min dłuższą trasa na autopilocie i na dodatek tańsza mogą przekonać... Ale jestem ciekawy jak pójdzie... u mnie byw wybór między zakupem Superba i Model3, i wygrała Model 3Superb 3 2.0TDI 190km 4x4 DSG 2017 aczkolwiek superb zostaje jako drugie auto na dłuższe trasy
Ja dlatego sprzedałem BMW G31. Przestało mi się nim chcieć jezdzic. Zawsze wybierałem Tesle. Poczekamy na model S i porównamy z Taycanem Cross Tourismo w przypadku potrzeby większego samochodu.Wystarczy zapoznać się z Teslą i jej autopilotem, wyposażyć się w kilka apek i kart RFID i Skoda nie będzie potrzebna. Bo 30 min dłuższą trasa na autopilocie i na dodatek tańsza mogą przekonać... Ale jestem ciekawy jak pójdzie... u mnie byw wybór między zakupem Superba i Model3, i wygrała Model 3![]()
Nie. Użytkowanie bywa różne. Spotkane niedawno na SuC - Transport Medyczny (pozdrawiam kierowcę).duzo jezdzi sluzbowo i czas sie liczy to tesla przegrywa na kazdym kroku.
Model Y sprawia wrażenie znacząco większego samochodu BTW. Szersza, wyższa, przez co w kabinie więcej miejsca i da się siedzieć batdziej pionowo. Ale faktycznie, nowa S to już limuzyna: osoby 190 cm wzrostu siedzą spokojnie z tyłu.Ja dlatego sprzedałem BMW G31. Przestało mi się nim chcieć jezdzic. Zawsze wybierałem Tesle. Poczekamy na model S i porównamy z Taycanem Cross Tourismo w przypadku potrzeby większego samochodu.
Co jak co ale podstawowy autopilot w TM3 nie odbiega niczym od ACC czyli aktywnego tempomatu w grupie VAGa, co wiecej ACC nie wylacza utrzymania na pasie ruchu jesli zmienimy pas a Tesla wylacza i trzeba go wlaczyc na nowozapoznać się z Teslą i jej autopilotem