Pierwsze dostawy w 2022

nyknow

Fachowiec
Oby....ale z tego co pamiętam to ludzie pisali ze Tesle będą w Ząbkach w okolicach 19 Lutego i zapraszani byli na odbiory w Marcu.... w poprzednim kwartale Tesla twierdziła, że wydanie auta to około 5h przygotowania a ludzi nie mieli dużo bo Covid...
Jak rozmawiałem z Panią z akcentem wschodnim to ona właśnie przekazała info ze w połowie lutego będą wydawać - ale tez nie to żebym to brał za 100% prawdę …. bo jak było to wszyscy wiemy

krzyss

Pionier e-mobilności
Oby....ale z tego co pamiętam to ludzie pisali ze Tesle będą w Ząbkach w okolicach 19 Lutego i zapraszani byli na odbiory w Marcu.... w poprzednim kwartale Tesla twierdziła, że wydanie auta to około 5h przygotowania a ludzi nie mieli dużo bo Covid...
5h przygotowanie ? To jak by pracowali non stop przez 20 dni mogli by przygotowac 100 aut :)
A liczac po 10h dziennie zajelo by to 50dni…

Quba88

Posiadacz elektryka
Zdjęcie osłon sprawdzenie auta itp. plus pewnie doładowanie i aktualizacje oprogramowania. Do tego cala papierologia pewnie się w to wlicza. Nie znaczy ze każde auto robią oddzielnie część rzeczy pewnie w tym samym czasie robią ale sumarycznie per samochód wychodzi 5h roboty.

krzyss

Pionier e-mobilności
Zdjęcie osłon sprawdzenie auta itp. plus pewnie doładowanie i aktualizacje oprogramowania. Do tego cala papierologia pewnie się w to wlicza. Nie znaczy ze każde auto robią oddzielnie część rzeczy pewnie w tym samym czasie robią ale sumarycznie per samochód wychodzi 5h roboty.
Nie aktualizuja aut. Wylaczaja tylko tryb transportowy.

krzyss

Pionier e-mobilności
Mea Culpa - odszukalem notkatki z rozmowy z Tesla ….. 15 wydań na dzień takze powinni rzeczywiscie zaczac wydawac pelna para od 21 lutego zeby te 450 wydac do końca kwartału……
Nie ma szans, dlatego ja twierdze ze wiekszosc tego co mowia ludzie z tesli to bajki.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Nie ma szans, dlatego ja twierdze ze wiekszosc tego co mowia ludzie z tesli to bajki.
Przyklad i przywiazanie do terminow …idzie z samej gory :)

300ps

Zadomawiam się
Dostawa ma byc dokładnie 22.02 wg dwóch informacji od doradców z Ząbkowskiej. Tylko mnie zastanawia skąd oni mają wiedzę, że dokładnie 22. Przecież w transporcie może się wiele zadziać 🤷

Art79mod

Zadomawiam się
Czyli następne odbiory to od 22 maja?