Pierwsze dostawy w 2022

Sfotek

Posiadacz elektryka
Jeszcze trochę aut czeka na załadunek:
Ten statek ju plynie i jest za Taiwanem . Wiezie mix 3ek do EU LHD oraz Y i 3 RHD do UK.

Ogolnie na statek wchodzi około 4500 sztuk takze to co bylo na filmie w dokach powinno wejsc do srodka :) Zobaczymy czy sypnal VIN ami…. Tylko cos termin sie nie zgadza z tym co Zabki glosza. Nie ma szans na dostawe 22.02 z tego statyku …. Przy dobrych lotach dostawa do Wawy to drugi tydzien marca.

Quba88

Posiadacz elektryka
W opisie filmu jest ze kolejny ma wypływać dzisiaj. 22.02 to pierwsza dostawa do ząbek a tych statków obstawiam będzie kilkanaście a płynie dopiero kilka.

Sfotek

Posiadacz elektryka
W opisie filmu jest ze kolejny ma wypływać dzisiaj. 22.02 to pierwsza dostawa do ząbek a tych statków obstawiam będzie kilkanaście a płynie dopiero kilka.
Tak bedzie … tylko okno wydan Q1 sie powoli konczy. Najblizszy tydzien powinien byc ciekawy mimo ze bedzie Nowy Rok Chinski.

Boko

Fachowiec
DF4E143A-5610-4D71-8E35-F80405D939B9.jpeg

Pocieszajace ze im dalej odbiorow w USA tym wiecej AMD

pmlody

Pionier e-mobilności
No i ja musiałem im tyłek dzisiaj zawrócić, ze względu na to, że leasing potrzebuje kontaktu do handlowca. Przy okazji dopytałem o czekających na dostawy w drugim kwartale. Pani mi powiedziała, że jeśli im coś zostanie w marcu, to będą dzwonić. I to koniec marca, a nie początek, czyli czyszczenie placu :)

usrobo

Posiadacz elektryka
No i ja musiałem im tyłek dzisiaj zawrócić, ze względu na to, że leasing potrzebuje kontaktu do handlowca. Przy okazji dopytałem o czekających na dostawy w drugim kwartale. Pani mi powiedziała, że jeśli im coś zostanie w marcu, to będą dzwonić. I to koniec marca, a nie początek, czyli czyszczenie placu :)
podali ci namiary ?