Mi się wydaje, że przy takim kolorze to nawet u nas, jajecznica z boczkiem zrobi się w 5 minut na ładnym słoneczkuA mi się wydaje ze masz taki kolor:
Ale się nie chwalisz😉
Mi się wydaje, że przy takim kolorze to nawet u nas, jajecznica z boczkiem zrobi się w 5 minut na ładnym słoneczkuA mi się wydaje ze masz taki kolor:
Ale się nie chwalisz😉
Też mam iPhone, jaką masz wersje aplikacji? Jak najnowsza to musi działać.Ciężko mi się odnieść do tego. Ja mam macbooka iPada i iPhone wiec mam odwrotne zdanie. Tym bardziej w kwestiach bezpieczeństwa, aplikacji bankowych i Ew wirusów. Jak narazie mam z rym spokój😉
Nowszej nie ma na App Store. Już nawet odinstalowałem i zainstalowałem na nowo apke. Nic nie dało ale musiałem na nowo dodawać telefon do auta. Kupa roboty z tym było😳. U mojej żony to samo z telefonem. Nic to nie dało. Ona tez nie ma historii ładowańTeż mam iPhone, jaką masz wersje aplikacji? Jak najnowsza to musi działać.
Wejdź na AppStore, wyszukaj Tesla, wejdź do tej aplikacji, bo czasami nie aktualizuje się w automacie.
Zobaczę dzisiaj. Dziękuję👍🏼Ewentualnie sprawdź ustawienia prywatności w aucie - ktoś wcześniej pisał, że musisz mieć włączone wysyłanie danych do Tesla, żeby działało.
Działa to tylko dla głównego użytkownika. Ja u siebie w telefonie nie mam, a żona jako główny ma.Nowszej nie ma na App Store. Już nawet odinstalowałem i zainstalowałem na nowo apke. Nic nie dało ale musiałem na nowo dodawać telefon do auta. Kupa roboty z tym było😳. U mojej żony to samo z telefonem. Nic to nie dało. Ona tez nie ma historii ładowań
A nie możesz zalogować się jako główny użytkownik? Ja i żona jesteśmy zalogowani w aplikacji jako ten sam użytkownik, profile w samochodzie mamy różne.Działa to tylko dla głównego użytkownika. Ja u siebie w telefonie nie mam, a żona jako główny ma.