Serwis Tesli - przeprowadzka na Radzymińską?

Tomasz345

Nowy na Forum
Cześć,

czy ktoś z forumowiczów ma może wiedzę na temat poszerzenia działalności serwisu Tesli o naprawy blacharskie?

Na ile się orientuję na wiosnę miała mieć miejsce przeprowadzka serwisu do Ząbek. Jednocześnie zakres usług miał być uzupełniony.

Od paru miesięcy nie pojawiają się żadne nowe informacje w sieci na ten temat.

Poruszam ten wątek, gdyż wczoraj miałem przykrą przygodę moja trójką i niezbędna będzie wymiana tylnego zderzaka. Na szczęście inne elementy nie ucierpiały.

Zastanawiam się czy jakimś cudem uda się w Polsce, czy skończy się na wyprawie pod Berlin, co jak pokazała historia pana Michała z Wrocławia sprzed 2 lat może być wielce kłopotliwa.

Pozdrawiam
Tomek

gim-kg

Pionier e-mobilności
2 lata temu, Tesla nie miała oficjalnie swojego przedstawicielstwa w Polsce, teraz już ma wiec nie powinno być takich problemów w Berlinie.

danielm

Pionier e-mobilności
moja wiedza z sierpnia 2020 jest taka że duży serwis rusza najpóźniej w listopadzie 2020, 10 stanowisk. jak to się skończyło wiadomo, także tego nie wie nikt. zgaduję sobie że jak ogarnęli burdel ze sprzedażą aut to zabiorą się za przeprowadzkę. VCentrum na Powsińskiej szykuje się do certyfikacji blacharki, już teraz robią drobiazgi typu zderzaki, lakierowanie itp. Dużej blacharki nadal nie. także dogaduj się z serwisem to cię pokierują co i jak. zdjęcia im wyślij to ocenią

kARPIU

Fachowiec
Wy się zastanawiacie na której ulicy w Wawie auto serwisować...niektórzy maja mniej ciekawie.
Ciekawi mnie plan rozbudowy sieci tesla w Polsce, superchargery, salony, serwis
nie do się oszukać rzeczywistości, tesle potrzebują odwiedzać serwis

danielm

Pionier e-mobilności
Wy się zastanawiacie na której ulicy w Wawie auto serwisować...niektórzy maja mniej ciekawie.
Ciekawi mnie plan rozbudowy sieci tesla w Polsce, superchargery, salony, serwis
nie do się oszukać rzeczywistości, tesle potrzebują odwiedzać serwis
co Cie z tego planu interesuje? Tesla nie stawia salonów, serwis mamy, superchargery są zaplanowane od dawna. Tesle nie potrzebują odwiedzania serwisów :)

daniello d

Zadomawiam się
Serwis blacharski jeszcze na Powsińskiej. Tak mi powiedzieli na Radzymińskiej przy odbiorze.
Dokładnie, mi tez tak powiedziano w salonie Tesli na Radzyminskiej, a dokladniej ze VCentrum ma autoryzacje na naprawy blacharskie juz teraz. Natomiast bedac w serwisie Tesli uslyszalem ze to nie prawda i aktualnie jest "przetarg" na autoryzacje, Vcentrum jest jednym z warsztatow ktory sie o nia stara, wspomniano tez dodatkowo o lokalizacji na poludniu Polski ...

daniello d

Zadomawiam się
Dokładnie, mi tez tak powiedziano w salonie Tesli na Radzyminskiej, a dokladniej ze VCentrum ma autoryzacje na naprawy blacharskie juz teraz. Natomiast bedac w serwisie Tesli uslyszalem ze to nie prawda i aktualnie jest "przetarg" na autoryzacje, Vcentrum jest jednym z warsztatow ktory sie o nia stara, wspomniano tez dodatkowo o lokalizacji na poludniu Polski ...
edit: podobno Tesla bodyshop jest juz we Wroclawiu - LCM Corp i LUXURYCORP CENTRUM MOTORYZACJI WROCLAW.