Żeby AA działał bezprzewodowo musi być spełnione kilka wymagań po stronie telefonu - minimum to opcja wifi 5Ghz. Dodatkowo wymagane są od telefonu spełnianie jakiś certyfikatów (bezpieczeństwa?), które np telefonu chińskie kiedyś nie miały i trzeba było je wgrywać osobno. U mnie z Samsungiem S10 działa bez problemu.
PS
Ostatnio widziałem artykuł u Was ioniq5 vs Enyaq i kurcze, dawno w jednym artykule nie widziałem tyłu błędów. Co się stało? Macie nowego redaktora? Brak gniazdka 230V w Enyaqu czytelnik zweryfikuje biorąc broszurę do ręki. To, że wasze auto czegoś nie ma, nie znaczy, że model tego nie oferuje. Testy Bjorna już są i można zobaczyć jaką przewagę daje ładowanie ioniqa5 na dystansie 1000km - jest to 20 minut (i to porównaniu do wersji Enyaqa ze starym softem grzejącym baterie jak głupi). Do tego szkoda, że nie wspominacie o coldgate - jako potencjalny kupiec chciałbym widzieć, że te auta nie mają szans na szybkie ładowanie zimą. Z dziennikarskiej rzetelności wypadałoby chociaż wspomnieć co klient może zamówić w skodzie, a wasz egzemplarz tego nie ma. Ale i tak nowych Enyaqow za dużo nie będzie, bo wiązki kablowe były robione na Ukrainie i aktualnie linia produkcyjna podobno stoi...