Ładowanie 77 kWh

JareG

Pionier e-mobilności
Ładowałem się.
Wracałem z nad morza, trochę naookoło, bo z okolic SŁupska, ale za to dzięki Ionity za firko. ;-)
Ze Słupska do Poznania dojechałbyś bez problemów i bez ładowania - jadąc nie naokoło :D
I przez to nawet od 50 do 100, ładowało się prawie 1,5 h.
No krzywa jest taka sobie, niestety. Ale gdy kupowałem/zamawiałem oczojeba (koniec lipca), Ioniq5 był (i w sumie nadal jest 🤣) właściwie niedostępny - bo teraz to pewnie bym w tym kierunku poszedł. Właśnie ze względu na to ładowanie.

Pozdrawiam

Cav

Pionier e-mobilności
Ze Słupska do Poznania dojechałbyś bez problemów i bez ładowania - jadąc nie naokoło :D
Przecież wiem, jeżdżę tam kilka razy w miesiącu.
Ale najkrótsza trasa to bardzo kiepskie, wąskie i męczące drogi i ten sam czas jazdy (jechałem nią w poniedziałek w drugą stronę).
A innymi trasami już bez ładowania mogę nie dojechać.

Dlatego wolałem tym razem po s-kach, jeśli jest okazja.

P.S.
Ja kupiłem Soula, rezygnując z wynajmu Ioniqa5 - kolega z forum właśnie go odebrał.
Chyba bym nie dał rady czekać przez te 4 miesiące...

JareG

Pionier e-mobilności
Dlatego wolałem tym razem po s-kach, jeśli jest okazja.
Ciekawe, czy Ionity przedłuży darmowość za kolejny miesiąc..
P.S.
Ja kupiłem Soula, rezygnując z wynajmu Ioniqa5 - kolega z forum właśnie go odebrał.
Chyba bym nie dał rady czekać przez te 4 miesiące...
Widziałem, i kolor fajny. Ja nie miałem wyboru niestety.. bo pewnie bym poczekał. Jeździć mam czym, a zimą i tak mało jeździłem :)
Aczkolwiek dochodzi jeszcze kwestia, czy zakwalifikowałbym się na wynajem - leasing mi dali na firmę, co to ją założyłem w maju.. sporo możliwości mi odpadło przez to, że firma 2-miesięczna :D

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Moja ma ponad 30 formalnie, więc ten problem by nie istniał.
Toś szczęściarz.. albo masochista 🤣

Pozdrawiam