Pierwsze dostawy w 2022

3skowy

Zadomawiam się
No to co.

Sam podjechałem po dokumenty bo wczoraj przelew z leasingu poszedł. Byłem 10:15. Najpierw się dowiedziałem, że to podobno nie potwierdzenie przelewu, tylko coś innego (na co mój handlowiec później odpowiedział, że to nieprawda), ale Pani Jowita porozmawiała z "centralą" i dokumenty do rejestracji wydała.

Mniej więcej na wysokości Woli, tuż pod siedzibą PKO zauważyłem, że w dokumentach akcyzowych i dotyczących zabezpieczeń antykradzieżowych auta jest "Tesla Model Y", a powinno być "Tesla Model 3". VIN prawidłowy.

Zawrotka do Tesli...

Jutro mam mieć blachy i odbiór. Trzymajcie kciuki, bo jak jeszcze raz mnie zawrócą to nie wytrzymam 😂

3skowy

Zadomawiam się
Cyrku ciąg dalszy. Blachy podobno mają być koło 15 gotowe, ALE... właśnie dzwonili do mnie z Tesli. Mimo, że przelew wyszedł we wtorek, to podobno dalej go nie zaksięgowali. Bez tego mi samochodu nie wydadzą. Pytanie czy to wina Tesli czy PKO.

ostrix

Zadomawiam się
Cyrku ciąg dalszy. Blachy podobno mają być koło 15 gotowe, ALE... właśnie dzwonili do mnie z Tesli. Mimo, że przelew wyszedł we wtorek, to podobno dalej go nie zaksięgowali. Bez tego mi samochodu nie wydadzą. Pytanie czy to wina Tesli czy PKO.
U mnie zapłacone przez PKO w poniedziałek przelewem błyskawicznym. Na koncie Tesli nadal nie mam informacji żeby płatność dotarła, dziś auto zostało zarejestrowane, w sobotę rano odbieram. Nikt nic z Tesli nie dzwonił. Nawet dziś dostałem maila ze widzimy się w sobotę 🤷🏻‍♂️

TomTom

Zadomawiam się
Chciałem jeszcze, oprócz szybkiego i profesjonalnego odbioru pochwalić sam samochód, bo moim zdaniem bardzo poprawili wyciszenie pojazdu względem wcześniejszych wersji. Nie wiem czy tez macie takie spostrzeżenie?

3skowy

Zadomawiam się
IMG_20220324_173310.jpg

IMG_20220324_173313.jpg

Tyle autek zostało jeszcze :)

karol.kar

Pionier e-mobilności
Chciałem jeszcze, oprócz szybkiego i profesjonalnego odbioru pochwalić sam samochód, bo moim zdaniem bardzo poprawili wyciszenie pojazdu względem wcześniejszych wersji. Nie wiem czy tez macie takie spostrzeżenie?
Ja kompletnie nie wiem jak było wcześniej. Auto kupiłem totalnie w ciemno. Pierwszy raz na żywo Teslę oglądałem jak odbierałem :D
I jest to udany zakup w ciemno. Przesiadłem się z 3letniego Audi Q5 do Tesli i nie narzekam.