Zrób przegląd mojego, szybciej mi pójdzie w sobotęWłaśnie jestem po dokumenty.
Dzwonią do ludzi i proponują odbiory podobnych konfiguracji... Zaproponowali komuś czerwony z hakiem holowniczym zamiast bez haka.
Wszystko spoko tylko podkreślili, że dopłata z hak i cała cena samochodu też nowa 😂
Mało zostało. Ja dzisiaj swój o 10 odebrałem. Wszystko szybko. Auto w środku naładowane do 97%. Umyte było widać na planowany odbiór w sobotę bo już było ukurzone rltroche ale wszystko pięknie. Auto rewelacja.Walnij fotke z placu. Zobaczymy ile zostalo
ta czerwona ma jakies halogeny w zderzakuMało zostało. Ja dzisiaj swój o 10 odebrałem. Wszystko szybko. Auto w środku naładowane do 97%. Umyte było widać na planowany odbiór w sobotę bo już było ukurzone rltroche ale wszystko pięknie. Auto rewelacja.
Mi ma wszystkie maile odpowiadali polecam [email protected]czy mozna zatem zaczac sie obawiac, ze zamowione auto w pazdzierniku 2021, przyjedzie do mnie w aktualnej cenie - wyzszej?
kurcze, nie mozna sie do nich dodzwonic, na maile nie odpisuja.
ktos do mnie dzwonil, ze w lutym bede mial bryke... a tu juz koniec marca
Biorad pod uwage ze maja 8 dni na wydanie tego to watpie zeby im sie udaloMało zostało. Ja dzisiaj swój o 10 odebrałem. Wszystko szybko. Auto w środku naładowane do 97%. Umyte było widać na planowany odbiór w sobotę bo już było ukurzone rltroche ale wszystko pięknie. Auto rewelacja.