Ja tez 11! Widzimy sięJa nie, ja dopiero o 11![]()
Ja tez 11! Widzimy sięJa nie, ja dopiero o 11![]()
No nie sądzę. Przed chwilą miałem telefon że im późno auta dojechały i nie ma kto ich przygotować do wydania. Więc chcą przełożyć na poniedziałek. Dobrze ze dzisiaj zadzwonili a nie jutro. Auto mam wynajęte, przyszly tydzień ułożony już...Ja tez 11! Widzimy się
A to lipa, moje jest od zeszłego tygodnia, wiec czeka na odbiór, który przesunąłem z środy na sobotęNo nie sądzę. Przed chwilą miałem telefon że im późno auta dojechały i nie ma kto ich przygotować do wydania. Więc chcą przełożyć na poniedziałek. Dobrze ze dzisiaj zadzwonili a nie jutro. Auto mam wynajęte, przyszly tydzień ułożony już...
Mam inne określenia na takie coś. Mogli zadzwonić rano, że nie wiedzą czy będzie auto a nie po 16. Tym bardziej że chcieli pierwotnie na dzisiaj umówić odbiór.A to lipa, moje jest od zeszłego tygodnia, wiec czeka na odbiór, który przesunąłem z środy na sobotę![]()
Jak działa ten autopilot ?Ja w sumie też. Tuż przed zamknięciem bo udali się magicznie jednak wydać dzisiaj auto. A że byłem z psami I Pankiem to miałem zamieszanie z logistyka więc dopiero teraz piszę. Zdjęć też jie mam bo finalnie zapomniałem. Auto super, zanim wyjechałem z Warszawy to już się skalibrowalo więc połowę ekspresówki przejechałem do Lublina na autopilocie.
To ten standardowyJak działa ten autopilot ?. W sensie ze on utrzymuje prędkość i trzyma się pasa ale w sensie takim ze jak zjeżdża z pasa to każe kierować a nie ze sam jedzie ?