Tesla Model 3 mini lifting wnętrza i zmiany w konfiguratorze

Grethold

Zadomawiam się
Na stronie https://www.tesla.com/pl_pl/model3/design można zauważyć kilka zmian:
  • wersja performance podrożała o 5000 zł,
  • lakiery opcjonalne podrożały o 500 zł, z wyjątkiem czarnego,
  • nie ma możliwości wyboru FSD (już naprawili),
  • boczki w drzwiach przednich mają od teraz drewno/plastik (spójna stylizacja z deską), a w białym dodatkowo zastąpiono biały kolor poszycia czarnym (Bronek już nie musi przerabiać u siebie boczków). Na zdjęciu też nici są białe.
imgonline-com-ua-twotoone-jd4pB84vVpKkghFX.png

Last edited:

Giacomo

Fachowiec
Na stronie https://www.tesla.com/pl_pl/model3/design można zauważyć kilka zmian:
  • nie ma możliwości wyboru FSD,
  • boczki w drzwiach przednich mają od teraz drewno (spójna stylizacja z deską), a w białym dodatkowo zastąpiono biały kolor poszycia czarnym (Bronek już nie musi przerabiać u siebie boczków). Na zdjęciu też nici są białe.
View attachment 485
pierwsze 2 Punkty - nieznaczaca zmiana

Punkt 3 - jak mozna wybrac cos co fizycznie nie istnieje - tutaj jak najbarrdziej popieram usuniecie tej opcji - moze koniec " sprzedawania Kolumny Zygmunta "

krist

Posiadacz elektryka
czy wcześniej były "światła przeciwmgielne led" ? bo nie wiem czy dali je czy coś pomieszałem? Jeśli chodzi o brak FSD i EAP to może przygotowanie do abonamentu. I fakt że sprzedawanie tego co było dostępne za 39k to był mało śmieszny żart

Twari

Zadomawiam się
czy wcześniej były "światła przeciwmgielne led" ? bo nie wiem czy dali je czy coś pomieszałem? Jeśli chodzi o brak FSD i EAP to może przygotowanie do abonamentu. I fakt że sprzedawanie tego co było dostępne za 39k to był mało śmieszny żart
Na stronie tesli po zalogowaniu i wejściu w aktualizacje samochodu jest już suwak KUP - SUBSKRUBYJ :) Jeszcze w subskrypcjach nie ma nic ale wygląda na to, że za moment będzie :) nie powiem - może skorzystam na próbę bo zmienianie pasów by się przydało :)

1618000565869.png

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie. Tylko pewnie pojawi się dodatkowo.
Rok dali Wam za fryko a potem bedzie za kasę? Tak jak jest teraz ( różnie ludzie mówią i różnie jest napisane, po jakiej dacie ta subskrypcja powstała)
Mi się trafiła ( zamówienie 28-08-2019r) jak ślepej kurze ziarno, za darmo na amen,
Nie rozumiem tego ale mam. Auto to nie "leżak" bo produkcja majowa 2019

Wszystkie nowe Tesle zamówione 30 czerwca 2018 r. Lub wcześniej mają dożywotnią łączność Premium.

Ponadto wszystkie używane Teslasy (zakupione bezpośrednio od Tesli) w dniu 8 stycznia 2020 r. Lub wcześniej mają dożywotnią łączność Premium jako funkcję bonusową.

Oznacza to, że jest dołączony do samochodu przez cały okres eksploatacji samochodu i nigdy nie musisz za to płacić. Zero, nic - to za darmo na całe życie (z tym konkretnym samochodem).

Last edited:

Lsk

Zadomawiam się
  • nie ma możliwości wyboru FSD,
  • boczki w drzwiach przednich mają od teraz drewno (spójna stylizacja z deską), a w białym dodatkowo zastąpiono biały kolor poszycia czarnym (Bronek już nie musi przerabiać u siebie boczków). Na zdjęciu też nici są białe.
View attachment 485
Te zmiany byly do przewidzenia, pytanie tylko vzemu tak pozno.