Bronek
Pionier e-mobilności
O ile tak ustawimy. Nie wiem czy to jest opcja domyślna?Jak coś się dzieje to pamiętajcie zawsze nacisnąć klakson - wtedy na pewno zapisze
O ile tak ustawimy. Nie wiem czy to jest opcja domyślna?Jak coś się dzieje to pamiętajcie zawsze nacisnąć klakson - wtedy na pewno zapisze
Tak w serwisie sugerują - jak będę robić jakiś reset to zobaczę do jakiego ustawienia wróciO ile tak ustawimy. Nie wiem czy to jest opcja domyślna?
U mnie nie była. Wiem, bo jak wyjeżdżałem z salonu to spotkałem pustego dzbana. Poinformowałem sygnałem dźwiękowym, ale nagrania nie było a opcja nieaktywna. Wiadomo - może to być różnie w różnych wersjach samochodów i zmieniać się w czasie jeśli chodzi o domyślne ustawienia.Nie wiem czy to jest opcja domyślna?
nie, to oznacza ze masz zapłacićNa moim koncie pojawiła się informacja o płatności - czy to oznacza że samochód jest do odbioru? Nie dostałem maila, nie mam Vin, nikt nie dzwonił.
A jaki mam czas na zapłatę?nie, to oznacza ze masz zapłacićjak auto będzie do odbioru to ktoś zadzwoni ale to raczej w drugiej połowie maja
7 dni przed odbiorem samochodu. Powinienes miec na koncie fakture z ta informacja.A jaki mam czas na zapłatę?
który rocznik? który kwartał? który typ baterii? po jakim przebiegu?pomóżcie, nie mogę znaleźć: był wątek ostatnio o tym, ile pokazuje zasięgu w pełni naładowana bateria w TM3 - macie gdzieś pod ręką?
który rocznik? który kwartał? który typ baterii? po jakim przebiegu?