Update 2022.12.3.1

pluto

Pionier e-mobilności
Mi wczoraj wskoczyło 2022.12.3.5 ;)

Szczegóły tutaj:

Last edited:

danielm

Pionier e-mobilności
Panowie wiecie może, czy i kiedy planowane jest wdrożenie nawi w naszym ojczystym języku ?
raczej nigdy. toć za licencje musieliby słono płacić. nawet system nie jest w naszym języku tylko google translatorem ktoś przeleciał. najważniejsze że polskie komendy działają

cooler

Pionier e-mobilności
Jak było ciepło to chwaliłem się że przez 3 dni działała klapa. Otóż dziś była ponad 20st. a klapa działała jakby było -10, czyli otwierała się na raty za każdym cholernym razem. Dość tego, zgłosiłem do serwisu i chcę aby wymieniono siłownik praz pneumatyka. Napisałem też że pomimo obiecanej naprawy po update który się wykonał nic się nie poprawiło.

gim-kg

Pionier e-mobilności
@cooler czy u ciebie siłownik ma takie luzy, przestawia się prawo i lewo po zmianie kierunku pracy (otwieranie/zamykanie)? Zdaje mi się, że wcześniej tego nie było.

Zarek1988

Posiadacz elektryka
U mnie cały czas to samo. Zgłaszać zgłaszać zgłaszać i cisnąć temat. Pisałem już do @Łukasz Bigo żeby zrobić dużą akcję w sprawie klapy i również można dodać polski język w navi do tej akcji.
Zastanawiam się, czy kiedyś gdzieś nie czytałem, że przepisy unijne wymagają od producentów ojczystego języka w menu i nawigacji w państwie w którym jest oficjalna dystrybucja🤔🤔??

raczej nigdy. toć za licencje musieliby słono płacić. nawet system nie jest w naszym języku tylko google translatorem ktoś przeleciał. najważniejsze że polskie komendy działają
Mam wrażenie, że jesteś rzecznikiem Elona. Danielu, co kogo obchodzi licencja za którą najbogatszy człowiek na ziemi musi płacić. Kupiłem auto w polskiej dystrybucji to chcę polskiego języka. Z takim podejściem zawsze będziemy państwem drugiej kategorii. W czym jest od nas Niemiec lepszy?? Lub obywatel innego kraju? Skoro komendy są po niemiecku, duńsku i wielu innych językach to nie jest kwestia licencji tylko przetłumaczenia i lektora. (Chyba że masz na myśli licencję za tłumaczenie)