raczej nigdy. toć za licencje musieliby słono płacić. nawet system nie jest w naszym języku tylko google translatorem ktoś przeleciał. najważniejsze że polskie komendy działająPanowie wiecie może, czy i kiedy planowane jest wdrożenie nawi w naszym ojczystym języku ?
Czyli "za 2 tygodnie"raczej nigdy. toć za licencje musieliby słono płacić. nawet system nie jest w naszym języku tylko google translatorem ktoś przeleciał. najważniejsze że polskie komendy działają
tego Elon nie obiecywał więc raczej nieCzyli "za 2 tygodnie"
Mam wrażenie, że jesteś rzecznikiem Elona. Danielu, co kogo obchodzi licencja za którą najbogatszy człowiek na ziemi musi płacić. Kupiłem auto w polskiej dystrybucji to chcę polskiego języka. Z takim podejściem zawsze będziemy państwem drugiej kategorii. W czym jest od nas Niemiec lepszy?? Lub obywatel innego kraju? Skoro komendy są po niemiecku, duńsku i wielu innych językach to nie jest kwestia licencji tylko przetłumaczenia i lektora. (Chyba że masz na myśli licencję za tłumaczenie)raczej nigdy. toć za licencje musieliby słono płacić. nawet system nie jest w naszym języku tylko google translatorem ktoś przeleciał. najważniejsze że polskie komendy działają