danielm
Pionier e-mobilności
odnosze wrażenie że jesteś rzecznikiem braci Koch. Co mnie obchodzi że chcesz polski głos w nawigacji której głosu nikt nie używa? Elon rezygnuje z haczyków w przednim bagażniku a ty chcesz żeby kupił licencje głosu dla 300 aut kwartalnieU mnie cały czas to samo. Zgłaszać zgłaszać zgłaszać i cisnąć temat. Pisałem już do @Łukasz Bigo żeby zrobić dużą akcję w sprawie klapy i również można dodać polski język w navi do tej akcji.
Zastanawiam się, czy kiedyś gdzieś nie czytałem, że przepisy unijne wymagają od producentów ojczystego języka w menu i nawigacji w państwie w którym jest oficjalna dystrybucja🤔🤔??
Mam wrażenie, że jesteś rzecznikiem Elona. Danielu, co kogo obchodzi licencja za którą najbogatszy człowiek na ziemi musi płacić. Kupiłem auto w polskiej dystrybucji to chcę polskiego języka. Z takim podejściem zawsze będziemy państwem drugiej kategorii. W czym jest od nas Niemiec lepszy?? Lub obywatel innego kraju? Skoro komendy są po niemiecku, duńsku i wielu innych językach to nie jest kwestia licencji tylko przetłumaczenia i lektora. (Chyba że masz na myśli licencję za tłumaczenie)
Last edited: