danielm
Pionier e-mobilności
tak, da się żyć bez premium, chyba że ktoś lubi mapy satelitarneBo z pakietu premium mamy te korki, spotify, internet w przegladarce i YT ? I to tyle ?
tak, da się żyć bez premium, chyba że ktoś lubi mapy satelitarneBo z pakietu premium mamy te korki, spotify, internet w przegladarce i YT ? I to tyle ?
DziękiPewnie. Jak Ci sie pojawi komunikat kiedy upływa jej termin, to wyrazisz zgodę i będą ściągać z karty
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź 🙂i tak i nieod dobrego roku support Tesli twierdzi że w Polsce nie ma premium mimo że wszyscy mają, także jak masz problem z kupieniem premium to radź sobie sam. Od 3-4 miesięcy strona PL pokazuje że możesz kupić premium ale to nie działa, wyskakuje błąd że "się nie udało, spróbuj później", nigdzie nie jest napisane że się nie da. Rozwiązaniem jest zmiana języka strony na inny, wtedy działa bez problemu. żeby było zabawniej to przy innym języku niż polski pokazuje że masz premium, zmienisz na polski i ponownie dostajesz niedziałającą opcje kupna premium mimo że już masz także tego...
![]()
10 euro miesięcznieA ile sobie życzą za odnowienie Premium ?
ale nie obowiązkowe. pozatym spotify oraz mapy satelitarne, oraz informacje o korku. te funkcje wykorzystasz podczas jazdyPieniadze duze jak na funkcje, ktore wykorzystasz stojac na ladowarce. I chyba tylko wtedy poniewaz ludzie (przynajmniej rodzinka i ja) wola wysiasc z auta na rozprostowanie nóg
wczoraj , że bez premium też jest informacja o korkach ? To jak to jest bo się pogubiłem trochę?ale nie obowiązkowe. pozatym spotify oraz mapy satelitarne, oraz informacje o korku. te funkcje wykorzystasz podczas jazdy
bez premium uwzględnia korki w ustalaniu trasy, po prostu nie pokaże Ci tych informacjiwczoraj , że bez premium też jest informacja o korkach ? To jak to jest bo się pogubiłem trochę?