Popatrz na ten piękny zaciekDzis auta sklejają
Cóż to za tajemniczy widok.. nie zgadnę raczej.
Taki poziom wykończenia w Mercu?Popatrz na ten piękny zaciek![]()
takTaki poziom wykończenia w Mercu?
To nie zaciek chyba a masa wypełniajaca na łączeniu elementów, konczy sie troche za wczesnie pozostawiając jakby peknieniecie/niedoszczelnienie masą.. wyjątkowo grzybiarska....🤮 To są szczegoly które widzisz gołym okiem. Jak byś potrudzil sie i np zdejmiesz tapicerke drzwi albo nadkole znajdziesz duzo ciekawsze kwiatki 😅 Niestety przy masowej produkcji moze tak to wyglądać. Czasem niewielka korekta detalu dla oka wymaga super kosztownych zmian na lini produkcyjnej...Popatrz na ten piękny zaciek![]()
Chyba juz musial przejsc te testy skoro jest na rynku, co?Już od kilku lat chińskie auta (w przeciwieństwie do Renault) osiągają po 5 gwiazdek w testach NCAP. Pierwszy lepszy przykład: https://moto.rp.pl/tu-i-teraz/art18919591-chinskie-suv-y-przeszly-europejskie-testy-zderzeniowe
Czy Maxus będzie miał tak samo to się okaże.
Ale to jest rynienka w dachu...To nie zaciek chyba a masa wypełniajaca na łączeniu elementów, konczy sie troche za wczesnie pozostawiając jakby peknieniecie/niedoszczelnienie masą.. To są szczegoly które widzisz gołym okiem. Jak byś potrudzil sie i np zdejmiesz tapicerke drzwi albo nadkole znajdziesz duzo ciekawsze kwiatki 😅 Niestety przy masowej produkcji moze tak to wyglądać. Czasem niewielka korekta detalu dla oka wymaga super kosztownych zmian na lini produkcyjnej...
legendarne szczeliny miedzy elementami czy nie pasujace listwy to coś z czego Tesla mocno zasłyneła.. Komuś tam w Y nawet dach odpadł w czasie jazdy a pierwsze modele S notorycznie odklejała sie szyba czołowa... Mnie to nie zraża, jezdze autami z USA od lat i wiem jakie maja słabości.. Sam fakt Tesle z Chin sa lepiej spasowane. Zobaczymy jak będą wygladac te z RFN 🙂Ja się nie czepiam, tylko mówię, że tesla wcale jakoś nie odstaje od konkurencji