Jako że wakacyjne wyjazdy z pełnym bagażnikiem zbliżają się w tempie sporym, postanowiłem zainwestować we frunka.
Oczywiście nie byłbym z Poznania, gdybym po prostu wybrał najlepszą, ale też i najdroższą opcję, czyli produkt z frunk.at za 1000 zł.
Kupiłem więc same uchwyty do skrzyneczki, z ebaya, za nieco ponad 200 zł z przesyłką.
Z opisu wynika że skrzyneczka powinna mieć wymiary 60x40x18,5 cm.
Modelu pojamnika który podaje (i oferuje na innej aukcji) producent uchwytu z ebaya, w Polsce nie da się już kupić.
archiwum.allegro.pl
Może zna ktoś jakieś źródło dla alternatywnego produktu o tych wymiarach, chętnie w kolorze innym niż przezroczysty plastik?
Oczywiście nie byłbym z Poznania, gdybym po prostu wybrał najlepszą, ale też i najdroższą opcję, czyli produkt z frunk.at za 1000 zł.
Kupiłem więc same uchwyty do skrzyneczki, z ebaya, za nieco ponad 200 zł z przesyłką.
Z opisu wynika że skrzyneczka powinna mieć wymiary 60x40x18,5 cm.
Modelu pojamnika który podaje (i oferuje na innej aukcji) producent uchwytu z ebaya, w Polsce nie da się już kupić.
Pojemnik Keter K-Latch 28 l szary - 11146778205 - oficjalne archiwum Allegro
Informacje o Pojemnik Keter K-Latch 28 l szary - 11146778205 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2022-02-23 - cena 82,99 zł
Może zna ktoś jakieś źródło dla alternatywnego produktu o tych wymiarach, chętnie w kolorze innym niż przezroczysty plastik?