Frunk

KKL

Posiadacz elektryka
Ale zdajesz sobie sprawę, że nie każdy specjalnie do Czech pojedzie by oszczędzić 100zl? Jak masz możliwość "przy okazji", to super. Ja płaciłem prawie 2x tyle co w Czechach i mimo to, jestem zadowolony :)

Cav

Pionier e-mobilności
Ale zdajesz sobie sprawę, że nie każdy specjalnie do Czech pojedzie by oszczędzić 100zl?
Oczywiście że sobie zdaję sprawę.
Sam kupiłem u nich po drodze z wakacji w CRO.

Warto jednak również sprawdzić koszty wysyłki od producenta, mają sklep internetowy, suma może wyjść niższa u polskich pośredników.

vwir

Pionier e-mobilności
51+29=80pln. Jeśli ktoś będzie specjalnie jeździł gdzieś po Czechach żeby zaoszczędzić na takiej kwocie to nie wiem, co mam powiedzieć.

Cav

Pionier e-mobilności
51+29=80pln.
Plus koszty wysyłki.
Najniższa cena w Polsce za to wszystko to razem było coś koło 130 zł do tej pory.
Obstawiam, że z wysyłką z Czech może wyjść co najwyżej podobnie, a może i taniej.
Ludziska jeżdżą też na wycieczki, np. do Pragi - byłoby po drodze......

Stiv32

Nowy na Forum
Plus koszty wysyłki.
Najniższa cena w Polsce za to wszystko to razem było coś koło 130 zł do tej pory.
Obstawiam, że z wysyłką z Czech może wyjść co najwyżej podobnie, a może i taniej.
Ludziska jeżdżą też na wycieczki, np. do Pragi - byłoby po drodze......
Przecież jak napisałem - wychodzi 51+29=80pln + 30 przesyłka - razem 110zł - taniej nigdzie nie widziałem i myślę ze to cena ok.

Cav

Pionier e-mobilności
Jeśli to już cena z pokrywą, to jak najbardziej ok.
Wcześniej dałeś linka do skrzynki otwartej....