Montaz haka - problem

kARPIU

Fachowiec
Hej

Decydujac sie na swoja wymarzona tesle, bralem pod uwage wersje z hakiem holowniczym. Wersja performance baaaardzo cieszy oko no ale coz nie mozna miec wszystkiego.
Korzystajac z dnia wolnego postanowilem sprawdzic jak przebiega montaz koncowki haka bo widzialem na necie jeden filmik jak wlasciciel nie poradzil sobie i przyjechal serwis do niego. Bylem przekonany ze to przypadek jednostkowy ale sprawdzic sprawdzilem
...
Szlag, mam dokladnie to samo. Nie moge do konca wsunac haka💔
Czy ktos moze przerabial ten temat u siebie?
Wie gdzie stuknac puknac i co przestawic by wchodzilo jak w maselko?
Nie usmiecha mi sie jechac z wrocka do wawy by hak wlozyc
Help pliiiiis

danielm

Pionier e-mobilności
jedyny raz kiedy skorzystałem z instrukcji obsługi w aucie: gdy próbowałem zamontować hak. poszło ale męczyłem się pół godziny. instrukcja pomogła.

raph

Zadomawiam się
Hej

Decydujac sie na swoja wymarzona tesle, bralem pod uwage wersje z hakiem holowniczym. Wersja performance baaaardzo cieszy oko no ale coz nie mozna miec wszystkiego.
Korzystajac z dnia wolnego postanowilem sprawdzic jak przebiega montaz koncowki haka bo widzialem na necie jeden filmik jak wlasciciel nie poradzil sobie i przyjechal serwis do niego. Bylem przekonany ze to przypadek jednostkowy ale sprawdzic sprawdzilem
...
Szlag, mam dokladnie to samo. Nie moge do konca wsunac haka💔
Czy ktos moze przerabial ten temat u siebie?
Wie gdzie stuknac puknac i co przestawic by wchodzilo jak w maselko?
Nie usmiecha mi sie jechac z wrocka do wawy by hak wlozyc
Help pliiiiis
Hej,

Trzeba podnieść grzybek, który się obraca i wtedy wchodzi bez problemu.

kARPIU

Fachowiec
Przed przeczytaniem twojej wiadomosci sprawdzilem jak to cholerstwo powinno sie montowac
A wystarczylo postepowac zgodnie ze strzalką a ja na odwrot robilem...ufff ogarnięte
Mission complete🥴

Attachments

• 20210415_181509.jpg
    20210415_181509.jpg
    932,7 KB · Liczba wyświetleń: 80
  • 20210415_181502.jpg
    20210415_181502.jpg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 75

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Przed przeczytaniem twojej wiadomosci sprawdzilem jak to cholerstwo powinno sie montowac
A wystarczylo postepowac zgodnie ze strzalką a ja na odwrot robilem...ufff ogarnięte
Mission complete🥴
Daj znać co będziesz ciągnąć za sobą i jak wygląda spalanie.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Ja będę robił przymiarki do "trzymadła" na rowery. Sam zastanawiam się jak to będzie, ale poczekam z zakupem raczej do cieplejszych dni.

kARPIU

Fachowiec
Nie planuje ciagac przyczep. To tylko na rowery ewentualnie jakis box. Takie bylo zalozenie przy kupnie auta