Ale ja nie pytam o niebieskiejeszcze raz masz dwa rodzaje niebieskiego!!! małe i duże Z daleka i na zdjeciach wygladaja podobnie ale nie są
Napisales ze podlaczasz przez niebieskie zlacze… zdecyduj sie co masz, a najlepiej zrob zdjecie.Ale ja nie pytam o niebieskie![]()
Ale on ma 13A czyli podlacza zwykla wtyczkeZ tym że jaki wtyk lub gniazdo , taka i ich moc
16 lub 32 A i jedno i drugie są niebieskie a różnica jest między nimi, OT co .
Nie pytasz, a jednak pytasz, tylko o tym nie wiesz;-)
To dlatego o tym niebieskim , bo jest też mniejsze na 16A i tam nie pójdzie 32A@pawlaczynski napisał: Jak podłączam pod jedną fazę przez niebieskie złącze to mogę pociągnąć aż do maxa czyli 32. Ale na końcówce do gniazdka zwykłego pokazuje tylko 13 amper i nie można tego zwiększyć.
jest prawodlowoPanie/Panowie (na marginesie, jest jakaś Pani w dziale Tesla?) pytanie: ile amper powinno mi wyświetlić z gniazdka 210v przy ładowaniu przez Mobile charger? Jak podłączam pod jedną fazę przez niebieskie złącze to mogę pociągnąć aż do maxa czyli 32. Ale na końcówce do gniazdka zwykłego pokazuje tylko 13 amper i nie można tego zwiększyć.
Kolega sobie zapisze do ulubionych WWW z instrukcją do TM3Czym właściwie różnie się tryb wartownika od trybu sentry mode? Nigdzie nie mogę znaleźć wyjaśnień, a mam wrażenie, że często w wypowiedziach czy artykułach są mylone ze sobą te dwa tryby, tak jakby to było to samo. A przecież sentry mode inaczej się włącza niż tryb wartownika