danielm
Pionier e-mobilności
teraz już chyba w niemczech sąHmmm nic na stronie nie widzę, ja czekam na moją niebieską skoro już płynie do Polski to pewnie niedługo wpadnie w moje łapy.View attachment 605
teraz już chyba w niemczech sąHmmm nic na stronie nie widzę, ja czekam na moją niebieską skoro już płynie do Polski to pewnie niedługo wpadnie w moje łapy.View attachment 605
nie masz normalnie bo bylo 600 sztuk a Tobie się wyświetlają 2Spróbuj zmienić przeglądarkę lub wyczyścić cache i wybrać kolor, bo ja mam normalnie (google chrome):
View attachment 606
Nie zjechałem w dół, ale widocznie to u mnie cache jeszcze je trzyma. Rzeczywiście chyba usunęli ze strony (raz jest, a raz nie ma).nie masz normalnie bo bylo 600 sztuk a Tobie się wyświetlają 2![]()
Konto jasno i wyraźnie pokazuje mi, że od miesiąca powinienem się cieszyć nowym samochodemteraz już chyba w niemczech są![]()
Jak kupowałem z dostępnych to też było drożej, ale gdy przysłali fakturę, to cena była jak z konfiguratora -500zł zaliczki, którą wpłaciłem podczas zamawiania.bardzo ciekawa informacja że auta w tranzycie już są dodawane na strone i można je kupić. Ciekawe dlaczego drożej niż przy konfigurowaniu.