Tesla Model 3 - dostępne samochody na stronie tesla.com

Grethold

Zadomawiam się
nie masz normalnie bo bylo 600 sztuk a Tobie się wyświetlają 2 :)
Nie zjechałem w dół, ale widocznie to u mnie cache jeszcze je trzyma. Rzeczywiście chyba usunęli ze strony (raz jest, a raz nie ma).
1618572311266.png

saprafik

Zadomawiam się
Już nie widać samochodów stockowych. Domyslam sie ze nowy sposób zamawiania z animacja został skopiowany i "testowany na produkcji".

To wyjaśnia dlaczego tak mało białych i dużo czerwonych. Jakby nie z rynku polskiego.

Bartosz

Pionier e-mobilności
bardzo ciekawa informacja że auta w tranzycie już są dodawane na strone i można je kupić. Ciekawe dlaczego drożej niż przy konfigurowaniu.
Jak kupowałem z dostępnych to też było drożej, ale gdy przysłali fakturę, to cena była jak z konfiguratora -500zł zaliczki, którą wpłaciłem podczas zamawiania.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Czy warto dopłacić do białych foteli/wyposażenia wnętrza?
Czemu na stronie z zamówieniem jest zdjęcie ze starymi boczkami drzwi?

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Z czysto pragmatycznego punktu widzenia:
- czarne mają mniejszą szansę na widoczne zabrudzenia
- jasne wnętrze wygeneruje więcej refleksów na szybach, co wpływa na widoczność

Ale koloru wnętrza raczej nie wybiera się pragmatycznie :)

Z mojego punktu widzenia - dobrze mi z czarnym wnętrzem, a do oglądania cudzych samochodów wolę białe 😋

slaveq

Pionier e-mobilności
Myślałem o jasnym wnętrzu ale jak je zobaczyłem to szczerze tak pazdzierzowatego wykonania się nie spodziewałem. Szczególnie dobrze się to prezentuje jak otworzysz drzwi i widać cały fotel i czarny plastik na dole oraz i na pleckach foteli. Polecam sprawdzić je na żywo.