serwis nissana - wymiana doświadczeń

vwir

Pionier e-mobilności
skoro o problemach nikt nie pisze
Ja pierdzielę... Trzeba mieć naprawdę bielmo na oczach żeby nie widzieć wpisów użytkowników leafa, że od drugiego-trzeciego ładowania jest słabo i powolnie. Naprawdę udajesz że nikt tutaj nic na ten temat nie pisał? I udajesz że nikt nie pisał, że to słabe auto na dalsze wyjazdy? Może zacznij NAJPIERW czytać i pisać a później działać? Tak samo jak z tym serwisem?

cardy

Nowy na Forum
Auto zakupiłem w sierpniu 2021, które wpisy o tym mówią (przed tą datą) wskaż je bo zapewniam Cię że sprzedający nic o tym nie wspomniał

cardy

Nowy na Forum
Przedstawiam swoje problemy z serwisem i cały czas jestem atakowany (że leafy są the best i bez awaryjne), nikogo nie obrażam i naprzemiennie jestem stonowany (czyt.obrażany) przez pionierów elektromobilnosci. Skąd ludzie mają się dowiedzieć o w/w problemach jak na żadnym forum nie ma o tym informacji.

Last edited:

cardy

Nowy na Forum
Na YT jakieś kilka testów i nikt nie wspomina że będę jechał 3 dni nad morze. Więc przestań się czepiać albo wskaż gdzie na tym forum to pisali w 2021. Skoro pionierzy nie uświadomili przyszłych użytkowników to ja to zrobię.
Żona dodaje dla oślepieńców przetrzyjcie sobie oczy.
Cieszę się że temat zyskuje popularność przez nikogo nie jestem opłacany a auto kupiłem za własne ciężko zarobione pieniądze i niestety dowiaduje się że będzie problem z wyjazdem na wakacje - producent tego nie przewidział a przeczytałem ta grubą książkę.

Last edited:

ciastek

Pionier e-mobilności
wskaż gdzie na tym forum to pisali w 2021

cardy

Nowy na Forum
Dzięki, ale niestety nie trafiłem na te tematy bo dotyczyły innych aut. Przy zakupie kierowałem się głównie ilością miejsca w 2 rzędzie a wiele elektryków odpadało na starcie z tego powodu.
Zamierzam trasę wakacyjną zrobić nocą (tam/powrót) może nie będzie źle

cardy

Nowy na Forum
Teraz to po ptokach, auta nie zmienię w 2 tygodnie a pociągiem średnio widzę z trójką dzieci. Co zaznam to opiszę. ABRP planuje mi 7 ładowań do Międzyzdrojów.