Odpadł mi kawałek osłony aerodynamicznej pod autem o_0

Michal

Moderator
Tyle aut co na widać na drogach z dyndajacymi osłonami pod autem... Tylko w ICE nawet o tym nie wiedzą, bo silnik tak dudni, że nie słychać tego dodatkowego dudnienia :p

Michal

Moderator
Ja pi***lę.......jakość jak kiedys w polonezach :cry:......pamietam po odbiorze takowego w 1989 z Polmozbytu, przez 3 dni skrecalismy wszystkie niedoróbki.......zapytam masz wersję z Shanghaiu ???
:cry::cry:
Mam wersję z US. Ale serio nie róbmy afery, to jakaś pierdoła.

Michal

Moderator
No i jakoś tam naprawione - bardziej trwale, bo kolejna konstrukcja z taśmy też się odkleiła:p
PXL_20220829_065350135.jpg

poochaty

Posiadacz elektryka
Co ciekawe, nie ma śruby, więc może była źle dokręcona i tak latało, aż w końcu odkręciła się doszczętnie i obudowa się odłamała.
Dokładnie tak było, jestem przekonany. U mnie też latało, dudniło. Jak się w końcu wczołgałem łaskawie pod samochód to śruba była na ostatnich 1,5 obrotu. Dokręciłem i jest cacy. Miałem już zgłaszać do serwisu, ale postanowiłem się wykazać inżynierskim sprytem ;)

ELuk

Pionier e-mobilności
Chyba zaraz zajrzę pod auto.
Ale tak na logikę,
ten egzemplarz Michała ma już konkretny przebieg, jakby to był problem braku śruby, albo niedokręcenia, to spodziewałbym się jednak problemu wcześniej.