TESLA SERWIS KOMUNIKATY EKRANOWE i co potem? np. wybór centrum serwisowego itp

Bronek

Pionier e-mobilności
Wiem. Ale to tylko oferta. I nie wiadomo jakby poszło przy zakupie i rozliczaniu? . Nie kupie raczej Boosta do Tesli żony. Jest z tym powerem co ma - akurat optymalnie do miasta. na trasie i tak wymiata i raczej mało kto podskoczy, gdyby tak mnie poniosło.
A i tak potrafi włączyć kontrolę trakcji, na lekko mniej przyczepnej nawierzchni.
Akurat zero ma teraz buksowania, z tym niewielkim tylko czasem wystepującym przymuleniem. Przy większym przyśpieszeniu może już buksować. A jak zacznie, to kicha - zawsze jest opóźnienie startu.

Myśle, że odpuszczą, bo to chyba nic nie zmienia?

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale to zawsze juz bedziesz mial taniej... kazda ktora kupisz na tym koncie bedzie dodatki miala lepiej rozliczane... ja bym nie ruszal.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak pisałem gdzieś ??? Wg Tesli mieszkamy w UK, tego nie da sie zmienic na koncie. kaza próba generuje komunikat o błednym kodzie pocztowym i kraj jest "wyszarzony".
Do tego Boost u mnie wyceniony w Funtach.
Napisałem do Tesli i dzisiaj, po 26 dniach otrzymałem prośbę o VIN.
Odpisałem przesylajac skany strony i uwagę, zeby czasem nie wykasowali Refferali!
Ale znając ich zdolności wszystko sie zdarzyć
No i narozrabiałem!!! A ostrzegano ;-)
Nie mam Bosst`a, aby zmienic mi na Polskę to zrobiono samochód używany z przkazaniem Monika. Monice. Refferale zostały. Subskrypcje mam niby wszystkie. W aplikacji Boost niedostepny. Nic nie widzę o pakiecie łączności premium? Ale w samochodzie jest Premium
W aplkacji tez jak w nowych kupić nie można .
Straciłem jedynie dodanego kierowcę, ale to była tylko próba bo jexdzimy na jednym koncie mailu i logowaniu.
Ale w końcu mieszkam w KRAJU mlekiem i miodem.. a nie na Wyspie.
No i strona jest bogatsza. Mysle, że Boost sie pojawi u wszystkich jak ogarną temnat polski. Ale pewnie bedę ial drożej? Zresztą i tak do tego auta go bym nie kupował,
Bałem sie o Premium!! Tylko czy nie pojawi teraz mi sie za rok subskrypacja?? W Tesli jest burdel, to wszystko sie moze zdarzyć

tempFileForShare_20210503-202018_copy_1280x960.jpgtempFileForShare_20210503-202309_copy_1280x960.jpgtempFileForShare_20210503-202552_copy_1280x960.jpgtempFileForShare_20210503-202759_copy_1280x960.jpgtempFileForShare_20210503-204140_copy_1280x960.jpg

Last edited:

danielm

Pionier e-mobilności
No i narozrabiałem!!! A ostrzegano ;-)
Nie mam Bosst`a, aby zmienic mi na Polskę to zrobiono samochód używany z przkazaniem Monika. Monice. Refferale zostały. Subskrypcje mam niby wszystkie. W aplikacji Boost niedostepny. Nic nie widzę o pakiecie łączności premium? Ale w samochodzie jest Premium
W aplkacji tez jak w nowych kupić nie można .
Straciłem jedynie dodanego kierowcę, ale to była tylko próba bo jexdzimy na jednym koncie mailu i logowaniu.
Ale w końcu mieszkam w KRAJU mlekiem i miodem.. a nie na Wyspie.
No i strona jest bogatsza. Mysle, że Boost sie pojawi u wszystkich jak ogarną temnat polski. Ale pewnie bedę ial drożej? Zresztą i tak do tego auta go bym nie kupował,
Bałem sie o Premium!! Tylko czy nie pojawi teraz mi sie za rok subskrypacja?? W Tesli jest burdel, to wszystko sie moze zdarzyć

też tak chce, u mnie zero odzewu. premium zobaczysz jak język strony zmienisz na inny. zazdroszcze że Ci przepisali :)