Okresowy serwis Tesli

Bronek

Pionier e-mobilności
Wartość dla mnie sama w sobie przy tzw "rotacji" ( terminologia jak w lotnictwie) .U mnie , oznaczala próbę wzniesienia mej duszy do nieba .(dla mnie fakt czysto umowny, leksykalny)
Przy onej czynności w marcu 2020 ujawniły się objawy covidowego zawału.
Dlatego choćby w celach diagnostycznych ,warto samemu dokonać rotacji, A nóż się uda mieć kolejne ciekawe doświadczenie dzięki Tesli ? Serwis z racji ceny za rotacje też to może zrobić.

Rotacja to podniesienie kółka przedniego. Przy określonej prędkości (ściślej – przy przekraczaniu tej prędkości – bo prędkość wtedy cały czas rośnie) należy przyciągnąć do siebie wolant (przyciągnąć do siebie drążek / joystick). W

solik

Pionier e-mobilności
Pewnie w cenie jest ukryta oplata za demontaz tych kolpakow :) samemu mi schodzily jak potrzebowalem ale na wulkanizacji sie uparly i 2 chlopow nie moglo tego zdjac lacznie ze mna.. juz szukalem uzywanych :)

ciastek

Pionier e-mobilności
Pewnie w cenie jest ukryta oplata za demontaz tych kolpakow :) samemu mi schodzily jak potrzebowalem ale na wulkanizacji sie uparly i 2 chlopow nie moglo tego zdjac lacznie ze mna.. juz szukalem uzywanych :)

solik

Pionier e-mobilności
Przy czym podkreslilem, ze zawsze jak potrzebowalem to sie je sciagalo bez problemow a akurat tam nie :)