Vision Only (pożegnanie z radarem) 2022.24.6

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Vision only niech idzie tam skąd przyszedł!!!

Attachments

• 7BF79D0E-FC51-40C9-B9DD-697BD95620E8.jpeg
    7BF79D0E-FC51-40C9-B9DD-697BD95620E8.jpeg
    2 MB · Liczba wyświetleń: 23

chewbacca

Posiadacz elektryka
Po Waszych wpisach poszedłem do auta zmienić tryb aktualizowania na standardowy. Zobaczymy czy faktycznie ten update do mnie nie przyjdzie - narazie go nie ma… Niemniej jednak jak już przyjdzie to nie instalowanie go tez chyba nie jest jakimś super pomysłem bo w instrukcji jest taki zapis:
Wszelkie szkody wynikłe z rezygnacji z instalacji aktualizacji oprogramowania nie są objęte gwarancją pojazdu.
EDIT: Dzisiaj mimo wszystko pojawił się update na 2022.24.6 :-(

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Po Waszych wpisach poszedłem do auta zmienić tryb aktualizowania na standardowy. Zobaczymy czy faktycznie ten update do mnie nie przyjdzie - narazie go nie ma… Niemniej jednak jak już przyjdzie to nie instalowanie go tez chyba nie jest jakimś super pomysłem bo w instrukcji jest taki zapis:

EDIT: Dzisiaj mimo wszystko pojawił się update na 2022.24.6 :-(
Mysle ze dotyczy to obowiazkowych aktualizacji.
Wiec ja przelaczylem na standard. I czekam az naprawia

rawier

Posiadacz elektryka
ja mam 2022.24.8 i dzisiaj podczas jazdy w dzień w korku (bez AP) nagle włączyły mi się długie :eek: - dodam, że opcja automatycznych była wyłączona... więc wygląda na jakiś bug, miejmy nadzieję, że szybko wypuszczą poprawkę...

krzyss

Pionier e-mobilności
Od rana mam przestawione aktualizacje na standardowe… a tu przed chwila wpadla aktualizacja, i co teraz ? Instalowac ?

Attachments

• F54C57F5-6423-4908-B71C-77178781FB10.png
    F54C57F5-6423-4908-B71C-77178781FB10.png
    785,4 KB · Liczba wyświetleń: 19

poochaty

Posiadacz elektryka
Od rana mam przestawione aktualizacje na standardowe… a tu przed chwila wpadla aktualizacja, i co teraz ? Instalowac ?
Instaluj. Jakoś się wszyscy boimy jak ognia tych nowości. Nie działają te światła perfekcyjnie, ale z czasem będą. Z samym nowym autopilotem nie miałem żadnych problemów.
Co do całej akcji z felgą @Zarek1988 ja bym to reklamował w Tesli. Jeśli sam nie odkopiesz na dysku, to oni powinni mieć możliwość odkopania na kompie gwałtownego skrętu z uderzeniem. To jest sprawa do reklamacji.

krzyss

Pionier e-mobilności
No to ciekawe, to ze włącza światła długie na auto to debilizm, ale nie jeździłem jeszcze po ciemku, ale włącza również wycieraczki na auto i dzis z 10x miałem przejazd po suchym wycieraczkami mimo ze nie padało, i nie da sie tego wyłączyć w trybie autopilota... no poprawa jak nie wiem :)