Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Strona dalej coś się psuje, jakieś błędy serwera cache - to co było to wygląda właśnie na jakiś błąd w cache ;).

Przy okazji ciekawostka dla bardziej technicznych - pokazała mi się strona błędu serwera Varnish, więc pewnie tego używają jako cache.

A w aplikacji zniknęła mi informacja "Zarządzaj swoim zamówieniem na koncie Tesla".

Przejście na /teslaaccount zwraca mi 302 (przekierowanie) na stronę główną, coś kombinują :D.

EDIT: Wróciło do normy.

Last edited:

Michaal

Zadomawiam się
Wczoraj też mi nie działało. Dzisiaj od rana działa i w aplikacji pod numerem zamówienia pojawił się VIN.
Również wczoraj dotarły dokumenty do wydziału komunikacji, nie otrzymałem numeru listu przewozowego z TNT - jedynie informacja od leasingu o postępie.

viallos

Pionier e-mobilności
A skąd mamy wiedzieć skoro ich nie ma jeszcze w Wawie? Chyba że ktoś jest na forum co je wiezie z Koper?

viallos

Pionier e-mobilności
Wczoraj przejeżdżałem i zrobiłem zdjęcie .. ale samych TMY dlatego wrzuciłem w wątku o Y.

bojarex

Nowy na Forum
Nasz Glovis Crystal odpływa z Koper

Attachments

• Zrzut ekranu 2022-09-21 o 18.56.51.png
    Zrzut ekranu 2022-09-21 o 18.56.51.png
    1,9 MB · Liczba wyświetleń: 60

Proxy84

Fachowiec
Zarejestrowany i ubezpieczony. Dokumenty i blachy odesłane do Ząbek kurierem. Sprawdzam pogodę na sobotę i zastanawiam się czy dojadę do Kato na jednym ładowaniu 😉😎

Lupin

Zadomawiam się
Zarejestrowany i ubezpieczony. Dokumenty i blachy odesłane do Ząbek kurierem. Sprawdzam pogodę na sobotę i zastanawiam się czy dojadę do Kato na jednym ładowaniu 😉😎
Też odebrałem dzisiaj blachy i miękki dowód, ale wolę sam pojechać z nimi na odbiór. Z moim szczęściem, kurier zgubiłby po drodze paczkę i tyle miałbym z Tesli w tym kwartale 🫣